2777
2789
عنوان

یه خواستگار احساسی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 38 پست

بستگی داره چقدر رو این مورد تاکید داشته باشه 

ولی هر چی هست قبل ازدواج به تفاهم برسید 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روشن فکر یعنی کسی که به پوشش بقیه و انتخابش کاری نداره بیخودی شلوغش نکن منظور بدی نداشت

عزیزم منم بحث نکردم اگه متوجه شده باشین خودشون منظورشون رسوندن منم گرفتم، در مورد پوششم که  میگین شخصیه حصله بحث  کردن ندارم وگرن پاسخ داره موضوعش ...

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

استارتر در جواب چند نفر که با تجربه گفتن درست نمیشه نوشتی نه میشه من میتونم! راستش واضحه هست که علاقه به این ادم چشت رو کور کرده منطقت رو خاموش اینجور ادما درست نمیشن بعدم رابطه سالم اونی هست که با تفاوتای هم بسازید نه این سعی کنید طرف رو به خواسته های خودتون نزدیک کنید 

آدما جذب تفاوت ها میشن

تفاوتها اگه اعتقادی نباشه سازنده هست مثل طبیعت افراد به درون گرایی یا برون گرایی یا قومیت و فرهنگ ولی مذهب که ریشه در اعتقادات فرد داره همه اصول و شیوه های زندگی مثل پوشش ..آداب معاشرت.. مسافرت و حتی تربیت فرزندان رو هم تحت تاثیر قرار میده و بله گفتن بدون توجه به اعتقادات مذهبی بزرگترین ظلم به هردوی شما هست چون زندگی دچار چالش میشه و این چالشها جنگ روانی و دلزدگی ایجاد میکنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

☹️ چرا آدمو دلسرد میکنید

ببین‌گلم شما با ایشون ازدواج کنی یا نکنی برای کاربرهای اینجا سود و ضرر نداره

اینکه میگم درست‌نمیشه چون ایشون یک عمر باور و عقیدش این بوده  و همچنین برعکس خود شما

شما شاید اولش بخاطر علاقه ای ک ب ایشون داری کوتاه بیای تغییر کنی اما با گذر زمان شما هم دلسرد میشی. بنظر من بهتره برید مشاوره.

ببین‌گلم شما با ایشون ازدواج کنی یا نکنی برای کاربرهای اینجا سود و ضرر ندارهاینکه میگم درست‌نمیشه چو ...

من حاضرم کمتر آرایش کنم و موهامو بدم تو

من شخصیتشو دوست دارم

☹️ چرا آدمو دلسرد میکنید

چون از حرفات کاملا مشخصه خیلی بچه ای و ازدواج رو خیلی رویایی میدونی اگه بری و حقایق بخوره توصورتت صدمه بدی به ایندت میخوره پس بهتر از الان حقایق رو بدونی و با چشم باز تصمیم بگیری

روشن فکر یعنی بی حجابی ؟ :/به قشر خاصی از جامعه توهین میکنین با این حرفتون

روشنفکری یعنی این که وقتی کسی رو انتخاب میکنید مطابق معیارهات انتخاب کنی و ولی وقتی انتخاب کردی حق نداری براش تعیین تکلیف کنی

خب منم مثلا رژ قرمز نمی‌زنم موکا میزنم

عزیزم زندگی مشترک

اسمش روشه

این تغییر 2 طرف باید باشه

یه مقدار شما کوتاه بیای برای پوشش یه مقدار ایشون

با آگاهی به اینکه اون این نظرو داره و شما هم بهش آگاهی ولی با این وجود میخوای باهاش زندگی رو شروع کنی

اولا که به حساب اینکه کلا عوض میشه وارد زندگی نشو

ممکنه تغییراتی داشته باشه تا حدودی

ب