2777
2789
عنوان

چه رهکاری واسه رفع بوی عرق دارید حداقل یکی دو روز

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 55 پست
والله دور بر من کسی نبوده بگه بدهحتما فیک میفروشین

محصول ایرانی فیکش کجا بود؟ یکم اطلاعات داشته باشید بعد نظر بدید!

دیدم سورملینا رو هم پیشنهاد دادید اخه اونم اصلا جنسش خوب نیست!

من دارم میگم نیوآ شما میگید سورملینا! بین پیشنهاد های من و شما زمین تا آسمون فرق هست از تهران تا فراکفورته فرقش😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صابون های انتی باکتریال خوبه برای بدن مثل صابون گوگرد ققط زیر بغلت رو باهاش بشوری بعد یه مدت هرشب قبل خواب یه لیوان گلاب واب لخور ببین بدنت از داخل خوشبو میشه یانه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

محصول ایرانی فیکش کجا بود؟ یکم اطلاعات داشته باشید بعد نظر بدید!دیدم سورملینا رو هم پیشنهاد دادید اخ ...

نیوا که همه جا فیکش پره 

خیلی باید بگردی اصلش رو پیدا کنی

سورملینا واقعا هم خوبه 

چرا شما زن های سایت 

فقط دنبال دعوا هستین؟!

خب من پیشنهاد دادم چرا میخوای بزنی بابا تو محصولاتت از جنس طلاس 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

من خودم پودر زاج سفید میزنم اگه نزنم دوساعت بعد بو میدم اگه بزنم تا حموم بعدی که دو روز در میانه بو نمیدم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من فروشنده این محصولم! قیمت رو فدای کیفیت نکنید شما یک نفر راضی هستی هیچ عمده فروشی راضی نیست خودمون ...

آمبرلا معروفه و من و خیلیا راضی هستیم

شما چطور میگید هیچکس راضی نیست؟

درضمن ما مدل صورتی کوچیکش رو میگیم ن اون بزرگاش ک کیفیت ندارن 

صورتی کوچیکش معروفه و بی نهایت باکیفیت و ایمن 

چسبناک هم اصلا نیس ، مگ چسب دوقلوعه!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نیوا که همه جا فیکش پره خیلی باید بگردی اصلش رو پیدا کنیسورملینا واقعا هم خوبه چرا شما زن های سایت ف ...

کاش یک مقدار چشم هاتون رو باز میکردید که گفتم اصلی آلمانی نیوآ:)

فعلا که شما نادانسته تهمت فیک فروشی زدی!

شما روی من ریپ زدید من دیدم داری اشغال معرفی میکنی گفتم بذار کارشو بکنه شنونده باید عاقل باشه ولی شما اومدی ریپ میزنی روی من دفاع میکنی از ات و آشغال این جالبه☺️

محصول ایرانی فیکش کجا بود؟ یکم اطلاعات داشته باشید بعد نظر بدید!دیدم سورملینا رو هم پیشنهاد دادید اخ ...

نیوا هم خیلیا راضی نیستن

شما جنس بدردنخور ایرانی میاری دلیل نمیشه بد باشه 

خدا میدونه چقد داغون اوردی ک آمبرلا ک همه راضی ان مشتری ها تو ناراضی بودن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آمبرلا معروفه و من و خیلیا راضی هستیمشما چطور میگید هیچکس راضی نیست؟درضمن ما مدل صورتی کوچیکش رو میگ ...

گلم کلاس محصولی که من استفاده و معرفی میکنم با کلاس محصول پیشنهادی شما قابل مقایسه نیست:) باید چیزی که من میگم رو تست کنی بعد بفهمی فرقشون چیه... 

نیوا که همه جا فیکش پره خیلی باید بگردی اصلش رو پیدا کنیسورملینا واقعا هم خوبه چرا شما زن های سایت ف ...

بار اوله میبینم یکی میگ امبرلا خوب نیس

آمبرلا صورتی کوچیکش محشره و خیلی رضایت داره

این رفته از اون اشغالی هاش اورده بعد ادعاش هم میشه 

نیوا هم خیلیا راضی نیستنشما جنس بدردنخور ایرانی میاری دلیل نمیشه بد باشه خدا میدونه چقد داغون اوردی ...

من صحبتی با شما ندارم گلم:) تهمت به شخص داری میزنی مگه مدیر محصول آمبرلا هستی؟😂😂

مام صابونی بزن روش اسپری ضد تعریق بزن اسپری خوش بوکننده یا ادکلن بزن خوشبو بودن خرج داره اخه با مام ...

اخه شوهرم حساسیت داره نمیتونم این همه بو استفاده کنم ی کرم نرم کننده میزنم نمیتونه بوشد تحمل کنه

چیزای کم بو یا بی بو میخوام