2777
2789
عنوان

چرا همش ب اونی ک خیانت دیده میگید چرا موندی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 39 پست
الان چند ماهی میشه کات کردیم تازه عزاداری هام تموم شده و نسبت بهش بی حس شدمبا خودم میگم خاک بر سرت ک ...

دوست بودید؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

البته من اینجا زن مستقل با وضع مالی خوب دیدم بازم جدا تشده دیگه نمیدونم چرا

بعضا بخاطر رقابت 

بعضیام شوهره میوفته ب گوه خوردم غلط کردم ب ریش بابام خندیدم(( عموم اینجوری بود))

زن عموم ب ناچار موند

و عموم ب زور خفت و خاری اون هرزه ای ک افتاده بود دنبالشو رها کرد

وگرنه زنه دست وردار نبود

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر روز دارم عذاب میکشم اما هیچ چاره ای ندارم جز اینکه حداقل تا پنج ماه دیگه صبر کنم بعد..چون تا اون موقع یه پول ناچیزی تو دستم میاد که حداقل یه جایی رو اجاره کنم بعد برم برای همیشه و درخواست طلاق بدم

اره

اونو ک باید جدا شد متاهلی فرق داره کلا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینجا ۴تا بچه مدرسه ای هستن همه جا نطر میدن درمورد هرچی

بعد بنطرشون زندگی مثلا بچه بازیه

دیشب یکیشون میگفت دیگه الان تو بدترین شرایط ی خانواده کمترین پولی ک درمیاره ۱۰۰تا ۱۵۰ تومنه

طرف انقدر احمقه هنوز نمیدونه حقوق وزارت کار چقدره میاد نطر میده

بعد میگه برو مستقل شو طلاق بگیر

انگار مستقل شدن با بچه کوچیک راحته

بعد مستقل هم بشه با ماهی ۱۵ چجوری خونه اجاره کنه.

منم هر روز دارم عذاب میکشم اما هیچ چاره ای ندارم جز اینکه حداقل تا پنج ماه دیگه صبر کنم بعد..چون تا ...

نمیری مطمئن باش

آی گفتیییییی اون بی تقصیره کاملامردء رو راجبش حرف نمیزنم کلا بی شرفن

حاضرم قسم بخورم تایپیک دروغ بزنم ک با مرد متاهل توو رابطه ام ببین چندنفر طرفمو میگیرن تشویقم میکنن باهام مهربونن 

بعضا بخاطر رقابت بعضیام شوهره میوفته ب گوه خوردم غلط کردم ب ریش بابام خندیدم(( عموم اینجوری بود))زن ...

ولی من خوندم احتمال خیانت مردی که یبار خیانت کرده خیلی بالاست فک کنم زنعمونم فک کرد زندگی ای رو که با هزار زحمت ساختم ول کنم بذارم برای یه هرزه 

بچه مهمهمن ب شخصه بچه هام بیشتر از من وابسته ی باباشونن باید مدام کنارش باشن

میفهمم ولی بچه اگه برای مرد مهم باشه یه لحظه به تبعات کارشو بلایی که سر اون بچه عا میاد فک کنه سمت این کار نمیره

ولی من خوندم احتمال خیانت مردی که یبار خیانت کرده خیلی بالاست فک کنم زنعمونم فک کرد زندگی ای رو که ب ...

زن عموم اولش رها کرد همه چیو خدا روشکر ماشاالله از خودش خونه و ماشین داره دخترشم شاغله درآمد بالایی داره از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارن داداشمم کنارشون بود نذاشت آب توو دلشون تکون بخوره

بعد عموم افتاد ب غلط کردن و التماس ک فقط برگردن 

زن عموم اول زیر بار نرفت ولی وقتی دید عموم کلی واسطه فرستاد و دادگاه رو ب هم ریخت برگشت 

زمانی ک برگشت همه حیرت کردیم اون هرزه چقدر دنبال خراب کردن زندگیشون بود دست ب همه کاری زد ک فقط زن عموم بره ولی خدا رو شکر موفق نشد

حتی چت فیک میفرستاد ک شوهرت این پیاما رو بهم داد 

زن عموم اولش رها کرد همه چیو خدا روشکر ماشاالله از خودش خونه و ماشین داره دخترشم شاغله درآمد بالایی ...

خدا لعنت کنه اینجور زنا رو بعد ما میکیم کرم از خود مرداس اینعمه مرد طلاق گرفنه برید وبال اونا شید آشغالن چقد بعضی زنا