2777
2789

شغلش اینه که اپلیکیشن و بازی و اینا طراحی میکنه وبسایت هم درست میکنه 

شرکت داره صاحب شرکته با برادرش. درامدش به نظرتون ماهی چقدره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا برنامه نویسها درآمدشون خوبه ولی خب بسته به خیلی چیزا درآمدشون بالا و پایین میشه و متفاوته.اینکه بیشتر چه کاری میکنن سطح کارشون در چه حده مشتریاشون چقدره و کیان.و.... بلاخره شغل آزاده دیگه متفاوته.ممکنه یه ماه خیلی توپ باشن یه ماه خیلی کم

بستگی داره ؟ تا حالا بازی ساخته که درامدش مال خودش و بردارش باشه؟ چه بازی؟ برنامه نویس داریم تا برنا ...

اره ساخته چند تا بازی

اینجوریه که بین المللی کار میکنن مثلا از فرانسه و اینا پروژه میگیرن تو کار هک هم هستن 

معمولا برنامه نویسها درآمدشون خوبه ولی خب بسته به خیلی چیزا درآمدشون بالا و پایین میشه و متفاوته.این ...

من میدونم که مشتری هاشون خارجیه و اینکه چند تا بازی و سایت و اپلیکیشن بانکی ساختن بعضا برای تفریح ملتو هک میکنن😂

اره ساخته چند تا بازیاینجوریه که بین المللی کار میکنن مثلا از فرانسه و اینا پروژه میگیرن تو کار هک ه ...

اگه اینجوری باشه اره احتمالا وضعش باید خیلی خوب باشه اینجوری که شما میگی به طور میانگین بعیده درامد خالصش زیر ۲۰۰ میلیون باشه

کاربر آقا