2777
2789

قبل از اقدام چیکار کردین که بی خیال شدین و استرس از خودتون دور کردین ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

من ناخواسته شد دومی الان تا دلت بخواد استرس زندگیمو دارم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 5 ساله منتظرم و هر چی جلوتر میرم و می بینم کارم عقب افتاده استرسم بیشتر میشه . اگه راهکاری دارین بگین شاید کمکی به من بشه. موقع اقدام هول میکنم  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من ناخواسته شد دومی الان تا دلت بخواد استرس زندگیمو دارم

استرس بارداری که نداشتی ؟

به بچه دار شدن فکر نکردم عزیزم

یک سال تمام استرس داشتم هر وقت که میخواستم اقدام کنم بعد فکر کردم که همین باعث باردار نشدنم میشه سپردم به خدا همون ماه بیخیالی باردار شدم

من 5 ساله منتظرم و هر چی جلوتر میرم و می بینم کارم عقب افتاده استرسم بیشتر میشه . اگه راهکاری دارین ...

دکتر میگفت استرس واسه باردار شدن سمه تا میتونی خودتو درگیر مسایل دیگه کن انشالا که ب زودی دامنت سبز شه عزیزم

خدایا میدانم که میبینی...