2777
2789

همیشه اشتهام کم بوده از بچگی خسته شدم از لاغری صورتم تپل میشه خیلی اعتماد ب نفسم میره بالا هیکلمم قشنگ تر میشه هرکی میبینه من و میگه 14 سالته درحالی ک 23 سالمه 

existing is exhausting

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من آرزوم اینه اشتهام کم بشه لامصب هر چی میخورم انگار معده ام پر نمیشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

حق داری منم مجردی لاغر بودم همه فک میکردم ۱۵ سالمه ۲۵ سالگی با قرص و داروی گیاهی چاق شدم خیلی تغییر کردم اونموقع انگار به چشم همه دیده شدم خاستگار پیدا کردم همه میگفتن چه خوشگلی بلز الانم صورتم لاغر میشه خوب نمیشم صورتم تپل میشه زمین و اسمان فرق دارم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

چهار مغزو با عسل طبیعی قاطی کن من داخلش ژل رویالم ریختم حالا نداشتیم عب نداره همون احیل وعسل روزی ۳ قاشق صبح ظهر شب بخور صبح ناشتا سیب بخور فالوده سیبم خیلی خوبه درست کن بذار یخچال در طول روز بخور