سلام خانما من خیلی دوست دارم برم حج و نمیخوام کسی بفهمه که میرم کلا آدم سکرتی هستم و به خاطر آشناها که همین جور نزده میرقصند و قضاوت میکنن حسادت میکنن نمیخوام به کسی بگم و برم میشه اینجوری؟
منم عاشق اینم که برم کعبه رو ببینم عربستانو ببینم.
هنوز برام جور نشده و دوست دارم برم ولی از قضاوت آشناها بی زارم که همش حرف مفت میزنند دنبال وامم که برم ولی امان از زخم زبون آشناها که همش میگن پولش از کجا آورد چه جور رفت نمیفهمن چه جوری پولارو خرج کنند ازین جور حرفا خیلی حسادت میکنن من قراره با وام برم اما میدونم همش حرف دری وری پشت سرم میزنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره چرا نمیشه بی سر وصدا ثبت نام کن و برو اگرم بعدا گفتن کجا رفتی نبودی بگو رفته بودم ییلاق استراحت ...
خوب من تو روستا زندگی میکنم هرکار کنی همه میفهمن و اشناهامون خیلی حسادت چشم ندارن پا داشته باشی رودان بایستی خیلی نظر تنگن دیدم رفتاراشون حتی اگه یکارم بکنم یه تکانی تو زندگیم بخورم بعدش یه جوری از دلم درمیاد