2777
2789
عنوان

سفر حج

178 بازدید | 17 پست

سلام خانما من خیلی دوست دارم برم حج و نمی‌خوام کسی بفهمه که میرم کلا آدم سکرتی هستم و به خاطر آشناها که همین جور نزده می‌رقصند و قضاوت میکنن حسادت میکنن نمی‌خوام به کسی بگم و برم میشه اینجوری؟

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

منم عاشق اینم که برم کعبه رو ببینم عربستانو ببینم.

هنوز برام جور نشده و دوست دارم برم ولی از قضاوت آشناها بی زارم که همش حرف مفت میزنند دنبال وامم که برم ولی امان از زخم زبون آشناها که همش میگن پولش از کجا آورد چه جور رفت نمی‌فهمن چه جوری پولارو خرج کنند ازین جور حرفا خیلی حسادت میکنن من قراره با وام برم اما میدونم همش حرف دری وری پشت سرم میزنن

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چرا نمیشه بی سر وصدا ثبت نام کن و برو اگرم بعدا گفتن کجا رفتی نبودی بگو رفته بودم ییلاق استراحت ...

خوب من تو روستا زندگی میکنم هرکار کنی همه میفهمن و اشناهامون خیلی حسادت چشم ندارن پا داشته باشی رودان بایستی خیلی نظر تنگن دیدم رفتاراشون حتی اگه یکارم بکنم یه تکانی تو زندگیم بخورم بعدش یه جوری از دلم درمیاد 

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

هنوز برام جور نشده و دوست دارم برم ولی از قضاوت آشناها بی زارم که همش حرف مفت میزنند دنبال وامم که ب ...

واسه رفتن به خونه ی خدا میگن نمی‌فهمه پولارو کجا خرج کنه!!

دقیقا کجا خرج کنه آدم بهتره از اون مکان مقدس؟

امان از دهن بازه مردم

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

منم رفتم و اون حسی که قبل رفتن و بعد اومدن فامیلها جمع میشن رو خیلی دوست داشتم

در خوب من خودم فامیلام خیلی بدن حسودن اما فامیلای شوهرم خیلی خوبن دوستشون دارم امان از فامیل خودم چشم ناپاک نظر تنگ و حسود دعا نویس جادوگر

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

واسه رفتن به خونه ی خدا میگن نمی‌فهمه پولارو کجا خرج کنه!!دقیقا کجا خرج کنه آدم بهتره از اون مکان مق ...

بقران پارسال یه کربلا رفتم طلاهامو فروختم به کسی نگفتم ولی بعدش که فهمیدن از حسادت داشتن می‌مردند

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

باید استطاعت مالی داشته باشید که برید 

اول خونه و ماشین و پول برای خرجی زندگی و بچه هاتون

و بعد مکه چون واجب نیست مگر اینکه مستطیع باشید 

نه اینکه پول نداشته باشید بخواید وام بگیرید برای مکه 

یعنی با وام قبول نیس؟

اینی که من گفتم برای حج تمتع و واجب هست 

و برای حج عمره نمیدونم دقیق اما عقل برای حج عمره هم اون هم تو این وضعیت اقتصادی این رو میگه که بالاتر گفتم 

حالا شما از دفتر امام جمعه یا مرجع تقلید یا امام جماعت مسجد بپرسید 

اینی که من گفتم برای حج تمتع و واجب هست و برای حج عمره نمیدونم دقیق اما عقل برای حج عمره هم اون هم ت ...

خوب یه شرایطی پیش اومده که میتونم اقساطی برم 

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

خوب یه شرایطی پیش اومده که میتونم اقساطی برم

چند صد میلیون هزینش میشه ها 

خونه ماشین دارید ؟ احتیاجات بچه ها به راهه ؟

بالاخره که یا قسطی یا وام به اضافه سود وام که باید پرداخت کنید و از نیازهای دیگتون بزنید