2777
2789

شوهرم میگه تو این وضعیت که صفریم بخریم باید بفروشیم دندانم درد می‌کنه کلی وسایل لازم دارم بخرم ماشینمون صداش در امده من چقدر برنامه ریزی کرده بودم برای این یک قرون پول به این حرف رسیدم فقیر روز به روز فقیر تر میشه میتونی چرا چون کسی که پول نداره مجبوره ماشین داغون بخره اونم همین جور خراب بشه  نمیتونه توی ماه به اندازه کافی پروتئین مصرف کنه مریض میشه اونم بد 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خرج سلامتی و ماشینت بکن.  بالاخره طلا برای روز مبادا هست.  الانم که شما به این پول نیاز دارین

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

30 تومن خیلی کمه متاسفانه

زمانی که قرعه کشی نوشتم خوب بود کلی برنامه ریزی کرده بودم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بنظرم خرج همون دندون و ماشین کن 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بنظرم خرج همون دندون و ماشین کن

جز این راهی ندارم ...