2777
2789

من عاشق شوهرمم ولی اون همیشه کنارش میرم بهم میگه تن کثیفتو ببر اون طرف با گریه گفتم ازم بدت میاد مگه چیکار کردم میگه ازوقتی اومدی تو عذابم برو بمیر گورتو از زندگیم گم کن بهش گفتم من بمیرم دلت میاد میخوای زن دیگه بگیری گفت تو پی مردنت باش من یدونه سهله پنچ تا میگرم بچه ها‌ نمیتونم طلاق بگیرم به دلایل شخصی ولی میخوام خودمو بکشم تا راحتش کنم وقتی زنده باشم نمیتونم دوریشو تحمل کنم پس بهتره پامو از زندگیش بردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نچسب ب خودت برس مستقل شو تا لباس جذاب بپوش برا خودت وقت بزن بعد هر نماز ایه ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین وجعلنا للمتقین اماما ۷بار بخون شوهرت درست میشه ان شاالله این آیه رو من خودم همیشه بعد هر نماز میخونم برام معجزه کرده 

اولین جمله به خودت فکر کن 

دومین جمله اگه میخای اون دنبالت باشه 

به خودت برس برو کلاس باشگاه کلن تایمی که خونه اس محلش نزار دور برش نچرخ 

ارایش کن لباس قشنگ بپوش 

تو جمعی که شوهرتم هست کاریزماتیک حرف بزن 

جوری باش که همه ازت تعریف کنن خودت ازخودت تعریف کن گاهی 

مثلن بگو هیچکس به گرد پای اشپزی من نمیرسه 

یا بگو چقد من کدبانوم اخه خونه ام اینهمه تمیزه 

چه خوش سلیقه ام من 

بابد تو ضمیر ناخوداگاه شوهرت خودتو بیدار کنی و جذاب

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

مثلن چطوری رفتار کنم

هر وقت توهین کرد سگ‌محلش کن 

زنا اینحورین انقدر غرور دارن بی توجهی ببینن خودشون میگیرن 

زنارو ندیدی خونه فامیل و بیرون و محل کار چجوری خودشون میگیرن 

چقدر ساده ایی 

خانوادت از عمد اعتماد بنفستو له کردن ؟

خواهر برادر حسود نداشتی بدذات باشن اذیتت کرده باشن ؟

اره مریضم چون از بچگی کسیو نداشتم اون اولاش خیلی باهام خوب بود ولی بعدش عوض شد

رو میدی 

نه تنها شوهرتو بلکه بقیه ادمارو پررو و گستاخ و طلبکار میکنی 

خودتو بگیر زنارو ببین شبیه عنن ی قیافه ایی میگیرن شوهره از کونشون میخوره عین نوکر