2777
2789

به نظرتون بکار میاد ؟ من که مامانم بعد بیستو خورده ای سال تازه پلوپزش رو افتتاح کرد 😐😐😐😂

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

نه من که استفاده نمی کنم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم احتمالا فقط هواپزبخرم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بستگی ب خودت داره منکه نخریدم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

پلوپزم سوخت  چیز انچنان ضروری نیست ولی قالبی درمیاره و خوشگل جای بقیع اونام که گفتی من توستر دارم خوبه

سرخکنم اطرافیان دارن  حوصلع ندارن استفاده کنن

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بستگی به سبک زندگی ت داره. دانشجویی شاغلی حوصله و وقت و علاقه خانه داری و آشپزی چقدر داری.

من سه تا وسیله رو به شدت استفاده میکنم، پلوپز و زودپز برقی و سرخ کن بدون روغن یعنی همون هواپز. اکثر روزا یکی یا دوتاشو دارم استفاده میکنم.

اوایل دانشجو بودم. فقط پلوپز رو داشتم که آرام پز هم هستش. اینو اکثر روزا غذا می‌گذاشتم میرفتم دانشگاه برگردم آماده باشه.

الانم که خونه هستم واقعا وقت و حوصله تایم زیاد تو آشپزخونه بودن ندارم. از وسایل برقی هرروز استفاده میکنم.

بازم چیز مفید بتونم میخرم. تو فکر خرید مایکروفرم کمی جام بزرگتر بشه که برای یخ زدایی و یه سری غذاهای سریع راحت بشم.

حیف شد نمیشه درستش کنی ؟

توخونه ما چیزی خراب شه به خاطرات میپیونده بس که شوهرم پشت گوش میندازه تازه ابمیوه گیریمم سوخته  خاک میخوره:)

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((