2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسش ندارم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

فیلمش اعصاب خورد کنه 

به یه دختره تجاوز میشه 

یه دختره رو دوستش خفه میکنه تودریا بخاطر دوس پسر پولدار و آقا زاده اش ، از حسادت رفیقش می کشه 

یه سری زمین خواری میشه 

مامان اون دختره که بهش تجاوز شده تو آتیش میسوزه و میمیره

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

قشنگه ولی بدون خانواده ببینیکم داره تجاوز و الکل و علف و کوکائین رو عادی میکنه ولی در کل قشنگه

قمار هم هست

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من میبینم خیلی فیلم خوبیه

اینقدرحرص میخورم ازدیدن این فیلم همش فیلم پرکنیه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته آدم هیجان زده بشه یکنواخت میره جلو

حتی لباس پوشیدناشونم خیلی بده مخصوصا آوا موهاش خوب بودقسمتای اول چراموهاش این مدلی کرده اه

حیف که فقط ازقسمت اولش دیدم خوشم اومدهی کنجکاوم ببینم وگرنه اصلا شروع نمیکردم ببینم

قشنگه ولی بدون خانواده ببینیکم داره تجاوز و الکل و علف و کوکائین رو عادی میکنه ولی در کل قشنگه

ازکجافهمیدی اونی که مصرف میکنه کوکاٸین وعلف هست؟😳پشمام 

حالامن گفتم موادمخدرهست دیگه نفهمیدم اسمشون چیه

فیلمش اعصاب خورد کنه به یه دختره تجاوز میشه یه دختره رو دوستش خفه میکنه تودریا بخاطر دوس پسر پولدار ...

کی ب دختره تجاوز کرد سیاوش میدونه ؟ مادرش مرد ؟ اون دختر رفیقش کشته من فک کردم نامزدش باعث مرگش شده