2777
2789
عنوان

نهاییارو چیکار کنمممم

72 بازدید | 6 پست

یازدهمم تجربی

چیکار کنم نمره خوب بگیرم 

لعنتی دارم از استرس گسسته میشم امسال تاریخ و اینام مثل اینکه نهایین من تخصصیا و فارسی و عربی اینارو به زور دارم جلو میبرم..... 

چیکار کنمم؟ 

نهایی چقدر سخته؟ باید خط به خط کتابو حفظ کنم؟ 

توروخدا یکی راهنمایی کنه خیلی سردرگمم

سلام

شما سر کلاس گوش بدی و کتابو بخونی و اینکه قبل هر امتحان کتابو مسلط باشیو نمونه سوال حل کنی نمره خوبی میگیری

من چندتا درسو نمره خوبی گرفتم راضش همینه 

بقیش کم کاری کردم کتابو نخوندم

بحث حفظ کتاب نیست بحث درک مطالبه

امیدوارم موفق باشی🫂🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامشما سر کلاس گوش بدی و کتابو بخونی و اینکه قبل هر امتحان کتابو مسلط باشیو نمونه سوال حل کنی نمره ...

سرکلاس فقط تخصصیارو میفهمم عمومی که اصلا هیچییی الکی فقط سوال میگن متنم درست حسابی نمیخونیم تو کلاس نمیدونم چطوری بفهمم.. 

آخه میگن تا 18 رو اینطوری میشه آورد بالاتر از اون باید خیلییییی خونده باشی و کارای عجیب غریب

سرکلاس فقط تخصصیارو میفهمم عمومی که اصلا هیچییی الکی فقط سوال میگن متنم درست حسابی نمیخونیم تو کلاس ...

اشتباه میکنی عمومیا رو نمیخونی ضرر میکنی 

دوست ندارم بهت استرس بدما اما تقسیم بندی حتما عمومیارو بخون نمیدونم یازدهما امسال چندتا درسشون نهایی هست زمان من یازده بود فک کنم

4تخصصی 20هم بگیری بقیه کتابا باعث میشه معدلت پایین بیاد

هیچکار عجیب قریبی نیست تاپیکتو دیدم بچه زرنگی هستی ترازت خوبه فقط از حاشیه دوری کنی و درستو بخون هر کی میگه نمیشه غلط میکنه

اشتباه میکنی عمومیا رو نمیخونی ضرر میکنی دوست ندارم بهت استرس بدما اما تقسیم بندی حتما عمومیارو بخون ...

واقعیت امسال گفتن همه درسا نهاییه منم دارم با این فرض پیش میرم ولی با مدرسمون با اطمینان کامل میگه مثلا درس های تاریخ و انسان و محیط و اینا دقیقا دو هفته قبل امتحان نهایی میان میگن نیست و شمام نخونین بذارین تا اون موقع یا حداقل ترم اول... 

متوجهم پس حتما توی برنامه میذارم 

ممنون از راهنماییت گلم❤❤