2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا این بی بی چک رو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا نمیخای؟؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
حالا خوشحالی یا نه؟

نه خیلی ناراحتم. از ناراحتی دارم گریه میکنم

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

خوش به حالت ‌😐

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

وای خوشبحالت کاش منم ناخاسته باردار شده بودم در حسرت یه هاله این شکلی ام

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

حالا چرا نمیخای؟؟

چون هفت ماهه ازدواج کردیم. البته دو سال عقد بودیم . خیلی برنامه داشتم 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
مارك مديكوره ي مارك ديگه بزن اين زياد الكي ميزنه

وای خدا کنه الکی باشه. چه مارکی باشه؟

وای خوبه که 😟حالا که شده ناراحتی نکن دیگه.

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من بچه نمی خواستم که. تازه هفت ماهه ازدواج کردیم

هدیه از طرف خداست. 

بخاطرش شکر خدا رو بجا بیار.

انشالله قدم دار باشه و خوشبختیتون باهاش هزار برابر بشه💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹

😍😍😍😍😍