2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا این بی بی چک رو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 96 پست
چرا روت نمیشه گل من؟خلاف شرع که نکردی از همسر شرعی و قانونیت باردار شدی اونم بعد از عروسی اونم بعد ا ...

مرسی آبجی که ارومم میکنی

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
آخه نمیدونم حکمت خدا چیه. این همه آدم منتظرن بعد میاد به منی بچه میده که اصلا نمی خواستم. آخه اونا ک ...

عزیزم اینجوری نگو.بالاخره که باید مامان میشدی سنتم که خوبه ناشکری نکن دیگه گل من. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم پارسال حال توروداشتم خیلی گریه کردم احساس میکردم دنیابه اخررسیده اماالان پسرم تمام زندگیم ...

خوش بحالت عزیزم. من اصلا نمیتونم کنار بیام. اصلا فوبیا دارم

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
عزیزم اینجوری نگو.بالاخره که باید مامان میشدی سنتم که خوبه ناشکری نکن دیگه گل من. 

مرسی عزیزم 

فکر نمیکنم باردار باشی. مدیکوره کاذبه

درضمن سعی کن از این امتحان سربلند بشی 

شاید با یه هاله یه حرفایی بزنی و خدا قهرش بگیره و حسابی التماسش کنی و دیگه به حرفات گوش نده.

تو نباید واسه خدا تعیین تکلیف کنی. اگر با سفت و سخت گیری تو باز خدا صلاح دونسته بهت مسئولیت مادری بده و امتحان مادری ازت بگیره 

به حرف مردم اصلا اهمیت نده همون مردم بعد از یکسال که بچه نیاری حرفاشون سوهان روحت میشه

آوردن بچه باعث سربلندیته نه سرافکندگی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
خوش بحالت عزیزم. من اصلا نمیتونم کنار بیام. اصلا فوبیا دارم

اینجوری فک نکن منم ازبچه متنفربودم الانم بدم میادازبچه ها

تازه من سه ماه بودعروسی کرده بودم دانشجوام بودم تازه هم داشتم گواهینامه میگرفتم 

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)