2777
2789
عنوان

پس کی پسرم به مدرسه رفتن عادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 121 پست
بلاخره چون پسره برا سربازی و کنکور ایناشگفتم زودتر بره دردسر نشه بعدا براش

همه اینا یک سال دیرتر 

چ اشکال داشت

من پسرم خردادیه،گفتم یسال بعد میفرستمش

البته هنوز ۱سالشه

حقیقت اینکه برام خیلی عجیبه این چیزا که میگین 

پسرم ۴ سالگی رفت مهد حدود سه هفته درگیر بودم تا عادت کنه 

پیش دبستانی که بود اولش یه جا بود که دوستش نداشت نه که نمیرفت ولی معلوم بود حال نمیکنه مدرسه عوض کردم رفت 

الان کلاس دومه درسته یه روزایی میگه میشه غایب باشم ولی در کل میره اگر غیبت کنه خودش بیشتر ناراحته که ای کاش میرفتم 

شما در مورد مدرسه چی میگید که بچه ها با گریه میرن یا تو مدرسه چه خبره که بهشون خوش نمیگذره مگه میشه یه بچه از بودن در جمع همسالان خودش لذت نبره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت کرده بود ده میخوابیدصبح هم سرحال بیدارمیشدچندروز مریض شدخوابش به هم ریخت،دیشبم زود خاموشی زدم ا ...

پیش میاد عزیزم اشکال نداره باید ضربه بخورن بخورن زمین برا آینده آماده بشن درد رو باید حس کنن غم شادی 

هدیه بده معلمش تا بده بهش که بره و تشویق خیییلی مهمه خیلی..اینکه جلو باباش مثلا تعریف بده که پسرم از ...

اره اتفاقا جلوی باباش خیلی تعریفش رو میدم

این هفته یکم بهتر شده بود چون تازه مدرسه ش

رو عوض کردم باباشم هر روز زنگ میزد میپرسید

امروز راحت رفت و اینا میگفتم اره

همین دیشب باباش کلی هندونه میذاشت زیر بغلش

و تعریفش داد انگار فایده نداره

حالا جایزه و مدرسه رو یه کاریش میکنم

ببینم جواب میده

دختر من کلاس نهم داره به زور می‌ره ....دیگه تازه دیروز مدرسشو عوض کردم ...از دوستاش دور شده واقعا دیگه ناراحت بود ...مدرسه قبلی خوب نبود که هیچ کلاس اینا هم هر چی بچه شیطون و مشکل دار بود جمع کرده بودن تو کلاس اینا هرچی به مدیر گفتم ببرش به کلاس دیگه قبول نکرد ...سه بار با شوهرم رفتیم و اومدیم گفت الاوبلا که نه درحالیکه بچه های دیگه رو جا به جا کرده بود دیگه شوهرمو ناراحت شد پروندشو گرفتیم بردیم جای دیگه ...البته این مدرسه جدیدبهتره

پیش میاد عزیزم اشکال نداره باید ضربه بخورن بخورن زمین برا آینده آماده بشن درد رو باید حس کنن غم شادی

اره واقعا🥺

🌹

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اره اتفاقا جلوی باباش خیلی تعریفش رو میدماین هفته یکم بهتر شده بود چون تازه مدرسه شرو عوض کردم باباش ...

من اینقد تعریف پسرمو میدادم و میگقتم تو بهترینی و اینا الان واقعا از بهترینای مدرسه اس بنظر خودم اگه تشویقها نبود اینطوری نمیشد

الان کلی نیمه اولی شهریور ماهی سرکلاسن،همشون دارن گریه میکنن؟نه....صبور باشین تا عادت کنه معمولا بچه ...

چرا رفته پیشم ک میرفت دو روز پشت هم ک میرفت

میگف خسته شدم فرداش رو نمیرفت

ولی امسال سفت و سخت گرفتم دل به گریه هاش

ندم

چرا رفته پیشم ک میرفت دو روز پشت هم ک میرفتمیگف خسته شدم فرداش رو نمیرفتولی امسال سفت و سخت گرفتم دل ...

پس بازی سال قبل داره سرتون درمیاره به امید اینکه یه روز درمیون بره...جای الان دوسال دیگه هم میفرستادی داستان همین بود چون برخورد پارسال تون غلط بوده

من اینقد تعریف پسرمو میدادم و میگقتم تو بهترینی و اینا الان واقعا از بهترینای مدرسه اس بنظر خودم اگه ...

صد درصد حالا ممکنه رو بعضی بچها جواب 

بده رو بعضیام نه

فعلا ک ما گرفتیم رو تشویق تا ببینیم چی میشه 

بهش بگو حوصله کنی آخر هفته میبرمت پارک و خانه بازی و...

کم کم عادت میکنی 

هر وقت گریه کرد بغلش کن بگو

میدونی سخته ولی باید بری 

تا تو بیای منم برات یه غذای خوشمزه میپزیم

خوراکی ه م زیاد براش بزار