2777
2789
عنوان

پس کی پسرم به مدرسه رفتن عادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 121 پست
پس بازی سال قبل داره سرتون درمیاره به امید اینکه یه روز درمیون بره...جای الان دوسال دیگه هم میفرستاد ...

نه حالا همیشه م این نبود گاهی وقتا اصلا دل 

به دلش نمیدادم هر چند ناراضی بود ولی 

میفرستادمش به زور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال پسرم پیش دبستانی بود یک سال تموم میگفتم عادت میکنه نکرد که نکرد هر روز با اشک و آه امسالم ...

دقیقا مدرسه از نظر پسر منم خسته کننده هست و اصلا انصاف نیست ۶ سااااعت تو مدرسه باشه😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
همه اینا یک سال دیرتر چ اشکال داشتمن پسرم خردادیه،گفتم یسال بعد میفرستمشالبته هنوز ۱سالشه

اخه باباشم با نظرم موافق نبود 

منم گفتم به دردسر و ریسکش نمیارزه

پسر من نیمه دومی ۹۷ کلاس اوله

پدرمو در میاره تا آماده میشه، تازه بدون صبحانه میره،لقمه براش میزارم.

هر صبح همسایه ها باصدای جیغ و داد من و باباش با بچه بلند میشن😂😂😂😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

نبایدمیزاشتیش پسرخواهرشوهرمم همین شهریوری بودپارسال گذاشت اذیت میکرد وخواهرشوهرم پشیمون شدکه گذاشتش ...

نه 

فقط مادره باید بی خیال باشه و تحمل کنه

خوب کرده گزاشته مدرسه

مگه مدرسه نقل و نباته خوشش بیاد؟

همونا 20 سال دیگه میگن چرا عقل نداشتی ما رو ببری مدرسه و به حرفمون گوش ادی و یه سال عقب افتادیم؟

البته بعضی ها ممکنه واقعا از هر جهتی نتونن تحمل کنن حتی مدرسه هم بگه زوده

ولی ئقتی مدرسه گیر نمیده یعنی مشکلی ممکنه نباشه،،، راستی مدرسه عصر باشه شاید راحت تر باشه مثلا ممکنه مشکلش خواب باشه نه مدرسه

یا مشکلش وابستگی به خونواده باشه

یا مشکلش خوب نبودن مدرسه ومعلم و نداشتن دوست باشه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

امروز دخترمنم گوله گوله اشک می ریخت میگفت خوابم میاد،رفت تودسشویی گریه کرد دربازکردم ببینمش درخورد ت ...

عزیزم شب ها ساعت چند میخوابه؟

امضاتون خیلی حس خوبی داشت....خدا حفظشون کنه....منم دقیقا همون روزی که شما مامان شدی مامان شدم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
کی دیگه هفته ی دومم تموم داره میشهخسته شدم

بنظرم تو هنوز ب شرایط عادت نکردی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

حقیقت اینکه برام خیلی عجیبه این چیزا که میگین پسرم ۴ سالگی رفت مهد حدود سه هفته درگیر بودم تا عادت ک ...

خب شده دیگه 

مثلا فکر میکنی من دیوونم میام میشینم برا 

بچم از بدی های مدرسه میگم !؟؟

همون مدرسه قبلیش با اینکه ازش دلخوشی

نداشتم ولی الکی اینقدر از مدرسه ش و معلمش

تعریف میدادم ک نگو 

خب بچه س دیگه ممکنه به هر دلیلی یه روزایی

بهونه گیری کنه

خب چرا همکاری نمیکنه بردمش غیر انتفاعی دوستم معلمشه کلی ناز و نوازش اخرشم گریه گریه

باید سعی کنه دوست پیدا کنه ..اگر اینطور بشه..دیگه فقط منتظر زنگ تفریحن که برن با دوستاشون بازی کنن 

نگران نباش عادت میکنه حالا تا یه ماه طبیعیه ..پسر منم شهریوری بود الان ۱۵ سالشه ..خوب کردی فرستادی الکی یه سال عقب بندازی چیکار .

عزیزم شب ها ساعت چند میخوابه؟امضاتون خیلی حس خوبی داشت....خدا حفظشون کنه....منم دقیقا همون روزی که ش ...

شبها ساعت ده میخوابید اما چندروز مریض شد وساعتش کلا به هم ریخت .

فداتشم عزیزم.خدا جیگرگوشه شمارو هم حفظ کنه😍

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

به نظرم شب دیر میخوابه. بچه من دیر تر از ساعت ۸شب بخوابه، صبح با گریه بیدار میشه. حتما قبل ۸شب شام بده بخوره. سعی کن نور منزل را کم کنی. تلویزیون و..سرو صدا نباشه بچه خواب کافی داشته باشه، صبح سرحال میره مدرسه. 

وا 😐😐😐😐😐چه مادره کم طاقتی هستی بزار یه ترم بگذره بعد اینو بگو همش 2 هفته ست نه 2 سال

خب حالا از کجا معلوم تا اخرش همین نباشه

یعنی چون گفتم خسته م باید باینو بگین

من تو این دوهفته اینقد مکافات کشیدم

والا الان باورم نمیشه دوهفته گذشته

حس میکنم هر روز برام چند ماه گذشته