من حدود یکو نیم ماه قبل سقط داشتم بعد سه چهار روز قبل بیمارستان بودم روز اول بتام ۱۶ بود روز دوم شد۱۹ روز سوم ۳۲ گفتن احتمال وجود بقای جنین هست رفتم سونوگرافی هیچی تو رحمم دیده نمیشد بعد گفتن ممکنه بارداری مجدد داشته باشی و همون روز من اومدم خونمون دل درد شدید داشتم پریود شدم الان جریان اوم بتا چیبود حالا که پریودم یعنی چیه دیگه والا موندم دکتر برم چیکار کنم چی بگم راهنماییم کنید
احتمالا بقایا دفع میشه بعد تموم شدن پریودت بازم برو ازمایش .من باردار نبودم و لکه بینی داشتم ولی ازم ...
اخه من برای سقط امپول زدم خب اومدم خونه فرداش پریود شدم تا صبح یه چیز عجیبی ازم خارج شد خلاصه بعد من دو هفته پذیود بودم دو هفته بعد که پریودم قط شد یه هفته بعد دوباره پریود شدم یه هفته پریود شدم باز قط شد و دوباره یه هفته بعد مجدد پریود شدم
اخه من برای سقط امپول زدم خب اومدم خونه فرداش پریود شدم تا صبح یه چیز عجیبی ازم خارج شد خلاصه بعد من ...
یه دکتر زنان خوب برو چون اونموقع که من سقط کردم با امپول خیلی دفع داشتم بعد رفتم سونو گفت ساک مونده ولی جنین نیست دکتر بازم بهم امپول زد واسه دفع بقایا دوباره درد کشیدم .پریودات هنوز مونده تا منظم بشن منم نامنظم بود
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
یه دکتر زنان خوب برو چون اونموقع که من سقط کردم با امپول خیلی دفع داشتم بعد رفتم سونو گفت ساک مونده ...
همین خانومی که بهم امپول زد تزریقاتی بود ولی سابقه سقط زیاد داشت میشناسمش بهش گفتم جریانو گفت بیا ازمایش بده ازمایش من همه چیو نشون میده فلان فکرمیکنم بخاطر پول میکشونه اونجا
همین خانومی که بهم امپول زد تزریقاتی بود ولی سابقه سقط زیاد داشت میشناسمش بهش گفتم جریانو گفت بیا از ...
خواهش میکنم برو پیش یه دکتر زنان...اینا هیچی نمیفهمن .ماهم یه تزریقاتی داشتیم طرف رو تا اون دنیا برد و اورد ولس من خودم رفتم پیش دکتر و با دوبار امپول و قرص زیرزبانی سقط کردم.میگفت باید طناب بری بالا پایین بپری که بیوفته
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اره اینم زیر زبانی داد کفت برو خونه تمیز کن بپر اینور اون نشین کلا باشه پس حتما میرم دکتر دستت درد ن ...
خواهش میکنم عزیزم دکتر بهتر از هر کس دیگه ای میدونه بالاخره.من عمم سقط کرد بعد رفتع بود پیش طب سنتی اونم بادکش گذاشته بود!!!!!کارش به بیمارستان کشید مرد و زنده شد رسما.از اون خاطره بدی داریم واس همون میگم دکتر بهتره.موفق باشی