2777
2789

بارها شده داخل دعوا بهم گفته برو گم شو زنگم نزن دیگه یا تو گوشم زده و خیلی چیزا ک بعدش خودش معذرت خواهی کرده من پری روز از یه حرفش ناراحت شدم دیروز صبح بهش داخل وات گفتم ولی دیروز تا شب حرفو کشش دادم بعد دیروز صبح گفت تو اول صبح نباید اینو حرفو میزنی تو شعور نداری و از این حرفا ایقدی ک من درکش کردم و کنارش بودم دیشب میگفت تو درک نداری و از این حرفا واسه فقط یه حرف ک صبح بهش زدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما اینو در نظر بگیرین نامزدتون شوهر عقدیتون هر رفتار بدی ک دارع بعد از ازدواج هزار برابر بدتر میشه بخصوص دست بزن یا عصبی بودنش . اینا اصلا قابل گذشت نیستن اینو منی دارم میگم ک تجربه کردم پس فقط نصیحت نیس ی تجربس ک ب قیمت از دست دادن کل ارزوها و جونیم بدست اوردم 

وقتی قبل عقد بهت میگه گم شو بهم زنگ نزن به خدای احد واحد یک سال بعدعروسی بهت میگه برو خونه بابات یا زنگ میزنه جلو همه بابامامانت بیان ببرنت یا اینکه جلو همه باهات بدذحرف میزنه خودتو گول نزن که من بحث کش دادم اینجوری فقط صورتدمساله پاک میشه

ول کن بابا یه بحث رو هی کشش نده . شوهرت بدبخت باید از صبح تا شب بدو ه واسه یه لقمه نون . بخدا اوضاع جامعه خیلی خرابه پول درآوردن خیلییی سخت شده . رو اعصابشون راه نرید

دقیقا درسته

شما بچه داری؟نمی دونم چرا تو نامزدی می فهمن مشکل دارن جدا نمیشن ولی با بچه  طلاق ،طلاق می کنند،فامیل ما از دوران عقد مشکل داشتن خانمه آقا رو تحقیر می‌کردتو جمع همدیگرو فحش می دادن اینقدر ادامه دادن الان سه تا بچه زیر هشت سال آواره شدن چون پدر ومادر تصمیم گرفتن بعد از 12سال طلاق بگیرن