2777
2789
عنوان

تاپیک برابری زن و مرد رو نمیخوام

158 بازدید | 12 پست

بیاید منطقی فکر کنید

اگه یکی از این دو جنس

برابر نبودن هیچ تولید مثلی صورت نمیگرفت

هر کدوم خودشو بالا تر میگرفت

پس حقوشون برابره

مردا به اندازه خودشون بدبختی میکشن زن ها هم همینطور

مردا میرن سربازی و مجبورن از ۱۹ سالگی کار کنن برای ازدواج خونه یا ماشین داشته باشن وگرنه رد میشن

زن ها هم پریود میشن درد بارداری رو میکشن 

(درد بارداری جز بدترین درد های جهانه)

اگه هر طرف خودشو بالا تر بگیره تولید مثلی به وجود نمیاد و این یعنی نابودی جهان.

نظر ها رو باز میزارم اگه میخواید فحش بدید یا هر چیز دیگه ای برام مهم نیست فقط واقعیتو گفتم

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

برابری همیشه به معنی عدالت نیست

زن ا و مرد ها جسم و روح و اساسشون فرق داره و مکمل هستن 

نباید برابر و شبیه باشن

مرد خرج خونه

زن مدیر خونه

البته اختیاریه زن میتونه بره کارمندی و ... 

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من منظورم برابری در حقوق انسانیه اگه مشکلی دارید بیاید از ما بالاتر بشید تا به نتیجه برسید چی یگم

اینو همه میدونن قدرت غرور میاره

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

برابری همیشه به معنی عدالت نیستزن ا و مرد ها جسم و روح و اساسشون فرق داره و مکمل هستن نباید برابر و ...

درباره دیه و اینا هم طبق طبیعت معمولیه

مثلا برا دیه مال مرد بیشتره چون خرج خونه معمولا با مرده،،،، درضمن دیه فوت شوهر هم به  به خانمش میرسه

ارثهم بخاطر همین خرجی وخونه با مرده مال مرد دو برابره،،،،،،، البته متاسفانه تو ایران گاهی یا خیلی وقتا ارثیه زن رو میخورن و همش به مرد میرسه

درباره حق طلاق هم چون معمولا زن احساساتی تره و کم تحمل تر حق طلاق با مرده ولی زن هم میتونه حق طلاق بگیره

بقی حقوق مثل درس و کار هم باید صحبت بشه و تفاهم باشه

حق تحصیل زن طبق قانون از حقوق مدنی آن‌ها محسوب می‌شود و جلوگیری از داشتن این حق، نیازمند ماده قانون است. بنابراین مرد فقط زمانی می‌تواند از ادامه تحصیل همسر خود جلوگیری کند که ادامه تحصیل زن به زندگی زناشویی لطمه‌ای وارد کند و باعث برهم خوردن زندگی مشترک شود، در آن صورت شوهر می‌تواند همسر خود را از ادامه تحصیل بازدارد.

بنابراین، در صورتی که تحصیل زن بدون اجازه شوهر باشد، مرد فقط می‌تواند مانع از آن شود؛ در غیر این صورت ادامه تحصیل جزء دلایل طلاق از سوی مرد نیست. شایان ذکر است اگر زن در زمان ازدواج در حال تحصیل باشد، مرد بعد از ازدواج اجازه مخالفت ندارد. در هر صورت با وجود این که شرط ضمن عقد بسیار مهم است، ولی همه این مسائل بستگی به توافق دو طرف بعد از ازدواج دارد

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

درباره دیه و اینا هم طبق طبیعت معمولیهمثلا برا دیه مال مرد بیشتره چون خرج خونه معمولا با مرده،،،، در ...

خب زنانی که خرج مونه میدن چی؟ زنانی که نان اور خونه هستن چرا اندازه دیه مرد نیست؟ 

مردایی که معتاد و بیکارن خرجشون رو زنشون میده چی؟

اگر مردی زنی رو بکشه برای اینکه اون مرد یعنی قاتل رو اعدام کنن  خانواده ولی دم همون مقتول،  باید پول دیه یا طناب دار یا همون مابه التفاوت دیه رو بدن درسته؟

چون دیه زن نصف مرده، و چون مرد نان آور خانوادست.

حالا سوالم اینه اگر زنی مردی رو بکشه بغیر اعدام باید دیه اون مرد روهم بدن؟

چون قیمت جان یک مرد دو برابر جان یک زنه 

و اینکه اگر این مرد که گفته شده نان آپر خانوادست و کشته شده یا در مورد قبلی که زنی رو کشته یعنی مردی که قاتله یا مقتوله چون نان اوره خانواده زن باید دیه بدن اگر زن شاغل و نان آپر یک خانواده بوده چی میشه؟ 

چون زن هم بالاخره نان آوره

زن مقتوله یا زن  قاتل که خرجی خانواده رو میده حکمش چیه؟ 

و اگر اون مردی رو که این زن کشته مثلا معتاد و علاف و بیکار بوده که نه تنها خرج زندگی و خانواده نمیداده بلکه زنش یا خانوادش خرجیش رو میدادن ولی اون زن قاتل یا زن مقتول خرجی خانواده میداده بازم باید خانواده زن دیه بدن؟

درباره دیه و اینا هم طبق طبیعت معمولیهمثلا برا دیه مال مرد بیشتره چون خرج خونه معمولا با مرده،،،، در ...

چون زن احساساتی تره؟ 

یعنی اینهمه اسید پاشی، دختر کشی، خواهر کشی و زن کش از رفتارهای عاقلانه و پخته مرداس و تصمیمگیری عقلانشونه ولی زن احساساتین؟ 

مردا بخاطر مهریه طلاق نمیدن اگر مهریه نبود آمار طلاق از طرف مردا سر به فلک میزد

مردا طلاق نمیدن از ترس مهریه میرن دوست دختر و صیغه میگیرن نه اینکه عاقلانه تصمیم میگیرن

من به عنوان یه زن چرا باید همیشه زیر سایه یه مرد باشم مردی پدر و متاهلی شوهر چرا نباید حقوق مخصوص خودم رو داشته باشم که بتونم فارغ از حضور یه نفر دیگه به حقم برسم، چرا این حق باید دست مرد باشه؟ چرا نباید دست خودم باشه؟

چرا من باید حقوق انسانی و شهروندی رو از کس دیگه ای طلب کنم؟ چرا قانون این حقوق رو به من نمیده؟

چرا من باید به شوهرم اصلا عنوان کنم که حقهام رو بده؟ چرا باید اصلا یک زن از یک مرد درخواست حق و حقوقش رو کنه؟

ادم حس تحقیر شدن بهش دست میده

خب زنانی که خرج مونه میدن چی؟ زنانی که نان اور خونه هستن چرا اندازه دیه مرد نیست؟ مردایی که معتاد و ...

من اون نظرات رو  براساس مطالب تو نت گفتم

بعضی قوانین ممکنه اصلا تو اسلام هم درست نباشه و من دراوردی باشه و یا براساس شبهات و احادیثی باشه که جعلی باشن

اخه بعضی ها ها حدیث جعلی میساختن

در مورد دیه هم بعد نظرت رفتم خوندم گفتن تو این احادیث شبهه وجود داره که ایا واقعی هستن یا جعلی و اینکه تو قران هیچ اشاره ای به نصف بودن دیه زنان نشده

در قرآن هیچ عنوان صریحی مبنی بر تفاوت دیه میان زنان و مردان وجود ندارد/ عقل تا جایی محترم است که خداوند حجیت عقل را برتر از رسولش می‌داند/ روایاتی که موافقان تفاوت دیه زن و مرد مطرح می‌کنند، هم از حیث سندیت دچار خدشه‌اند و هم از حیث متنی مشکل دارند/ بزرگی فقهای پیشین نباید مانع نبوغ و استنباط محققان و فقهای اعصار بعد شود/ زمانی معضل دوچندان می‌شود که حق الناس در میان باشد/ نباید بر اساس روایتی مخدوش با حق مردم بازی کرد. حتی شاید بتوان گفت که استناد به چنین روایاتی، ایستادگی در مقابل نص قرآن است/ حقیقت این است که ميان حقوق زنان و مردان تفاوتی وجود ندارد/ شیخ عاملی در وسایل‌الشیعه می‌گوید که پیامبر نوع دیه زمان جاهلی را امضا کرد و در آن زمان تفاوتی میان دیه زنان و مردان وجود نداشت

به نظر می‌رسد تفاوت دیه زن و مرد را عقل نیز تایید نمی‌کند. آیا می‌توان حکم عقل را سبب برابری دیه زنان و مردان دانست؟