2777
2789

خانما چادر جشن تکلیف میدوزه دونه ای ده تومن اونم تکمیلی واسه سرگرم کردن خودش خوبه روزی بیست سی تا میزنه به من گفت بیا باهم بدوزیم دیگه نرو کارگاه الان میبینم خیلی کار داره از اونور جو کارگاه رو دوست ندارم بنظرتون خوبه بمونم یاد بگیرم ؟ اگه بگیرم خوبه شاید پنجاه شصت تا باهم بزنیم

10 تومن چیه آخه؟ عملا داره مجانی کار میکنه

همین چادرو میدونی چند تومن به اون بچه ها میفروشن؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
10 تومن چیه آخه؟ عملا داره مجانی کار میکنههمین چادرو میدونی چند تومن به اون بچه ها میفروشن؟

اره واقعا حمالی محضه گوشش به کار نمیره هرچی میگم حالا چادره ساده بود یه چیزی این از اون سختاشه تازه نخ و این چیزام نمیده مرتیکه کس‌کش سه تا نخ داریم مامانم گفته این نخا تموم بشه اگه گرون نکرد نمیدوزیم منم واقعا اتوکاری میرفتم دمار از روزگارم در میومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

10 تومن چیه آخه؟ عملا داره مجانی کار میکنههمین چادرو میدونی چند تومن به اون بچه ها میفروشن؟

۱۰ میلیون چیزی نیست؟😬😬

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
دونه ای ده تومن عزیزم دونه ای

ده هزار تومن؟😐

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اره 🤣🤣🤦

شوخی میکنی؟‌😐😐

مگه میشههههه😐

یه تیکه طلا بفروشه پولشو بذاره صندق درآمد ثابت بیشتر گیرش میاد😐

شوخی میکنی؟‌😐😐مگه میشههههه😐یه تیکه طلا بفروشه پولشو بذاره صندق درآمد ثابت بیشتر گیرش میاد😐

هیچی طلا نداریم یه گرمم بخاطره همین میگم تو خونه باشیم دوتایی پونصد شیشصد در میاریم اگه بشه 

هیچی طلا نداریم یه گرمم بخاطره همین میگم تو خونه باشیم دوتایی پونصد شیشصد در میاریم اگه بشه

آخه بیگاریه واقعا

چقدر وقتتونو میگیره هر چادر؟

آخه بیگاریه واقعاچقدر وقتتونو میگیره هر چادر؟

من که نمیدوزم عزیزم مامانمه ولی ببین من دختر داییم دختر خالم خب خیلی دستشون تنده یعنی اگه منم دستم تند بشه شاید بتونیم هفتصد هفتصد تومن کار کنیم دوتایی کاره تو خونست دیگه بهتر نمیشه 

من که نمیدوزم عزیزم مامانمه ولی ببین من دختر داییم دختر خالم خب خیلی دستشون تنده یعنی اگه منم دستم ت ...

خدا برکت بده بهتون

روی پیج زدن هم فکر کن

شما جوون تری ، بیشتر آشنایی با فضای مجازی 

اینطوری میتونی سفارش هم بگیری، میلیونی در بیاری از یه چادر

یا بپرس ببین پیج های چادر نمازی شاید نیاز به همکار داشته باشن 

خدا برکت بده بهتونروی پیج زدن هم فکر کنشما جوون تری ، بیشتر آشنایی با فضای مجازی اینطوری میتونی سفار ...

ممنون عزیزم خودم خیلی تو فکرم که برم خیاطی یاد بگیرم بنظرم برام خیلی خوبه ولی یکم سرمایه باید جمع کنم بنظرتون چطوره ؟ بعدش میتونم لباسام و تو اینستا تیک تاک بذارم