2777
2789
عنوان

ادامه بدم باهاش یا نه شرایطو میگم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
من چهار سال بچگی کردم ب پاش موندم. خیلی دوس داشتم رابطمون واقعی باشه ن پشت گوشی. الان ک همک میبینیم ...

اگه واقعا دوستت داره خدا ترس هست و حلال و حروم سرش میشه برید مشاوره و یه فرصت به خودتون بدین و گر نه تمومش کن کمتر زجر بکشی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقی اره. ولی اعتقادی اصلا(البته راجب این موضوع اصن حرف نزدیم و باهم کار ندارم)

باهاش یبار رک حرف بزن که رابطمون در خطره و اینا و بیا درستش کنیم مثل قدیم گرمش کنیم

ببین چی میگه

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

اگه بهت حس بدی میده کات کن وقتت تلف نکن ادم میره تو رابطه با طرفش حسوحالش خوب باشه پس چرا باید تو را ...

جلو من سعی داره خودشو خوب نشون بده. اما تو چت واقعیتشو میگه

اگه واقعا دوستت داره خدا ترس هست و حلال و حروم سرش میشه برید مشاوره و یه فرصت به خودتون بدین و گر نه ...

من برای اون بهترینم اما اون نه. نمیدونم اصن کارم درسته یان. پیش مشاوره و رواشناس چجور بریم فعلا فقط دوستیم. اما میدونم اون منو برای ازدواج میخواد

باهاش یبار رک حرف بزن که رابطمون در خطره و اینا و بیا درستش کنیم مثل قدیم گرمش کنیمببین چی میگه

رابطمون خوبه. گفتم که از نظر اخلاقی باهم میسازیم

اما مشکلاتی ک در اینده ممکنه بهش بربخوریم دارم از الان میبینم🙂

رابطمون خوبه. گفتم که از نظر اخلاقی باهم میسازیماما مشکلاتی ک در اینده ممکنه بهش بربخوریم دارم از ال ...

پس قبل هر چیز از همه لحاظ حرف بزنین

ببین با وجود عقیده هاتون 

هنوز همو دوست دارید پس

مشکلی بابت این نیست ولی تعهد و احترام و اعتماد 

رو فراموش نکنین

پس قبل هر چیز از همه لحاظ حرف بزنینببین با وجود عقیده هاتون هنوز همو دوست دارید پسمشکلی بابت این نیس ...

یچیزی بگم؟😭

من اصن نمیخوام ازدواج کنم. میدونم راهم غلطه. همونطور ک گفتم انگار دارم الان حسرت اون سالهارو جبران میکنم. من چهارسال تموم ارزوی دیدنش داشتم. الانم دوسش دارم. ولی خب من اصلا نمیخواستم وارد رابطه اینا بشم(چون قرار نیس ازدواج کنم)

بعد الانم با خودم میگم یکم بمون باهاش بیشتر وقت بگذرون بعد کات کن و..

متوجه شدی؟🥲

یچیزی بگم؟😭من اصن نمیخوام ازدواج کنم. میدونم راهم غلطه. همونطور ک گفتم انگار دارم الان حسرت اون سال ...

خب این واسه خودت و اون ضرره

بهش همینو بگو که من اصن علاقه به ازدواج ندارم و اینا

مطمعنم واکنشش تنده ولی خودتم راحت میشی

خب این واسه خودت و اون ضررهبهش همینو بگو که من اصن علاقه به ازدواج ندارم و اینامطمعنم واکنشش تنده ول ...

کاش اون تموم میکرد. تموم کردن رابطه با وجود علاقه ب طرف سخت ترین کاره

کاش اون تموم میکرد. تموم کردن رابطه با وجود علاقه ب طرف سخت ترین کاره

ولی سخت تر اینه وقتتون رو هدر میدید 

و یه عالمه فرصت رشد رو میگیرین از خودتون