2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی بی عرضه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست
تکست میدم اوکی هستمولی توی مکالمه تلفنی و حضوری افتضاحمهمه ی اینا یه طرف اینکه کارام جمع نمیشه مدام ...

منم تو پیام اوکیم 

تو صحبت ضعف دارم 

دلیلش هم اینه اعتماد به نفسم ضعیفه 

کارات هم بنظرم طبیعیه 

هم کار میکنی .هم خونه جمع و جور می‌کنی.هم کارای بچت هست و... 

طبیعیه نرسی یا خسته شی

اون که خیلی از یه مامان سمی رفتم گیر یه شوهر سمی تر افتادمانقدر اذیتم کرد و جلوی این و اون آبرومو بر ...

الهی عزیزم،  بشین به خودت فکر کن که دوستداری چجوری باشی بعد همونجوری رفتار کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب هست راجب فن بیان حتی صوتی هم تو گوگل هست دانلود کن گوش بده خیلی خوبه بعدم این دنیا اینجوریخ بای ...

دقیقا این جامعه آدم بی عرضه نمیخواد

من کرج زندگی میکنم یعنی گاهی از سفت و محکم بودن و زرنگ بودن خانمای اینجا دهنم باز میمونه

خیلی خیلی تنهامولی خیلیا تنهان میدونم بهونه ست خودم قبول کردم شرایطو فکر میکردم میشههمش بخاطر بچه دس ...

یه گوشت در باشه یکی دروازه. خریه که عرعر میکنه. عرضه زن و بچه نگه داشتن نداشته، شعور ادا کردن حق پدریم نداره.

دقیقا این جامعه آدم بی عرضه نمیخوادمن کرج زندگی میکنم یعنی گاهی از سفت و محکم بودن و زرنگ بودن خانما ...

عزیز شما زیادی دلت پاکه 

وگرنه ادم بی عرضه ای نیستی 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
منم تو پیام اوکیم تو صحبت ضعف دارم دلیلش هم اینه اعتماد به نفسم ضعیفه کارات هم بنظرم طبیعیه هم کار م ...

منم اعتماد به نفسم تو در و دیواره

وقتی آدم خودشو دوست نداره چجوری به خودش اعتماد کنه من همه ی زندگیم تصمیم اشتباه گرفتم

خودم میدونم مسیری که تا اینجا اومدم یه کار قابل افتخار نداشتم

یه گوشت در باشه یکی دروازه. خریه که عرعر میکنه. عرضه زن و بچه نگه داشتن نداشته، شعور ادا کردن حق پدر ...

بخدا فقط همون پدریو ازش میخوام هیچی برا خودم نمیخوام

لعنت به من که بچمو از امکانات محروم مردم بخاطر خودم

هزار بارم این قضیه رو بالا پایین میکنم کاش همون زندگی سگیو تحمل میکردم

چرا فکر میکردم میتونم هم مادر باشم هم پدر

من حتی نتونستم جای خودم زندگی کنم 

اسی تاپیکاتو همیشه میخونم  

من ازت کوچیکترم ولی حالت رفتاری روداشتم قبلا 

اینقدر توسری خور بودم ،به هییییچ عنوان نمیتونستم از حقم دفاع کنم ولی الان دیگه نه، رسما وحشی میشم اگر کسی اذیتم.کنه ، حتی اگر نتونم بحث کنم جوری نیش زبون میزنم که جای نیش مار دردش کمتره 

عزیزم تو وهله اول فقط خودتو درنظر بگیر، هرررچی به ذهنت اومد تو لحظه بگو ، اصلا مهم نباشه چندبار اول بلانسبت چرت و پرت میگی و شاید حتی گل به خودی بزنی ولی بعدش راه میفتی 

تنها چیزی که نباید برات مهم باشه اینه که دیگران چی درموردت فکر میکنن مگه الان که تنهایی به فکرتن؟؟ 

درضمن اول از مهرطلب بودنتو بزار کنار 

...

اسی تو همون که تونستی بچت رو از پدرش دور کنی شق القمر کردی

تو اصلا هم بی عرضه نیستی ولی گذران امورات زندگی با اقتصاد فعلی واسه مرد هم سخته چه برسه به یه زن تنها!!!

به خودت اعتماد داشته باش 

من یه مشاور میرفتم میگفت صبح که از خواب پا میشی تو آینه به خودت نگاه کن و بگو آفرین بهت فلانی تو این زندگی سخت رو داری تکی مدیریت میکنی 

شما هم باید این کار رو بکنی خودت خودت رو تشویق کن❤️❤️❤️❤️

منم اعتماد به نفسم تو در و دیوارهوقتی آدم خودشو دوست نداره چجوری به خودش اعتماد کنه من همه ی زندگیم ...

گاهی اوقات ما با تنبیه کردن خودمون رشد میکنیم . خودتو وادار کن حرف بزنی حتی اگه توی ۱جمله ده بار لکنت بگیری، خودتو وادار کن مستقیم توی چشم آدمای مدعی نگاه کنی حتی اگه درون خودت بترسی. بترس و انجام بده من اینکارو کردم توی موقعیت‌های مختلف ترسیدم و انجام دادم طوری که با یادآوری نقایصم توی انجام اون کار واقعا توی خلوت خیس عرق میشدم ..‌ بعدها متوجه شدم اصلا کسی متوجه ترس و خرابکاریام نشده و الان توی محیط کار با کمتر از۲سال سابقه نیرو جابجا میکنم.  هیچ کس باورش نمیشه من چندبار زیر دوش حموم پامو با یادآوری خرابکاریام زمین کوبیدم . فقط ۱ راه داره بترس و انجام بده

سلام عزیزم

من تاپیکای شما رو دنبال میکنم ولی اهل پیام گذاشتن نیستم 

الان این تاپیک رو دیدم

عزیزم شما واقعن یه زن شجاع و قوی هستی

با وجود تنهایی و بی پشتوانه بودن سعی کردی از یه شرایط سمی بیرون بیای و این همه سختی شاغل بودن و سرپرست دخترت بودن رو به جون خریدی رو پاهای خودت ایستادی

سر کار رفتن سخته حقتو گرفتن سخته این همه کنار اومدن با یه مرد سمی سخته و خیلی عرضه میخاد که شما کاملن انجامش دادی

واقعن بیشتر زنا نمیتونن بعد از طلاق دووم بیارن واسه همین سوختن و ساختن رو انتخاب میکنن

چون ایده ال طلبی فکر میکنی خوب از پس کارا بر نمیای 

اتفاقن خیلی خوبم بر اومدی تا حالا

شرایط اقتصادی کمر مردا رو خم کرده شما که بی پشتوانه هم هستی برات سخت تر هست

یه چیزی مثل بحث مدیر مهد کودک برای خیلی مامانا پیش میاد و همه همین حس شما رو تجربه میکنن 

شما همه سعی خودتو کردی برا خودت شخصیت قائل شدی جدا شدی

خیلی ام قوی هستی امبدوارم روز به روز مسیر پیش روت برات هموار تر بشه ارامش بیشتری رو حس کنی