2777
2789
عنوان

خاهر شوهر

282 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها خاطرم شوهرم قهر کرده با شوهرش بحثش شده اومده خونمون قهر کرده دور روزه خونمونه میخام برم جایی یا حرفی با شوهرم دارم راحت نیستم چه کار کنم

خدایا به امید خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی طبیعیه...

اومده خونه داداشش بنده خدا...

چی میشه مگه...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بنده خدا ، شمارو امین خودش دونسته

اگه حرف مهم و خصوصی دارین یا ویس بدین همسرتون یا پیامک

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بنظرم زمان زیادی نیست وقتی به شما پناه آورده کمی بیشتر صبور تر باشید من همیشه خودم در جایگاه طرف مقابل میگذارم بعد نظر میدم بنظرم کنارش باشید و بدون دخالت در زندگی شخصی اش کمک کنید که بهترین تصمیم بگیره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بنظرم زمان زیادی نیست وقتی به شما پناه آورده کمی بیشتر صبور تر باشید من همیشه خودم در جایگاه طرف مقا ...

دخالت یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدیذ

خدایا به امید خودت
دخالت یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدیذ

به انتخاب ایشون جهت ندید ، بهش سرکوفت نزنید ، حداقل نمیتونی حرف بزنی گوشی باش برای شنیدن 

من خودم متاهلم و واقعا احترام نگه داشتن رکن بزرگ موفقیت در زندگی می‌دونم رفتارت بعدا می‌تونه امضا تو در خانواده همسر باشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

به انتخاب ایشون جهت ندید ، بهش سرکوفت نزنید ، حداقل نمیتونی حرف بزنی گوشی باش برای شنیدن من خودم متا ...

دخالت نکردم فقد خودش من برنمی‌گردم میخام جدا شم بش گفتم آره بهتره رفتارش شوهرش ناجوره بهش تهمت زده

خدایا به امید خودت