2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق ی همکلاسیم بودم 

کلی پسر اون ترم میومدن سمتم رد میکردم

همون ینفر فقط نمیومد😀

بعدها فهمیدم‌ از یکی دیگه از دخترا خوشش میاد

من خوشگل ترین پسر کلاس حتی سعی کرد بهم نزدیک بشه قبول نکردم فقط اونو دوست داشتم 

واقعا؟از کجا مطمنی مگه قید کردن ک مربوط ب کدوماس

نه ولی تجربه نشونم داده که توی نزدیکان آدم درسته

آخه یه غریبه چه حسی میتونه برای آدم بوجود بیاره یا ما براش بوجود بیاریم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
عاشق ی همکلاسیم بودم کلی پسر اون ترم میومدن سمتم رد میکردمهمون ینفر فقط نمیومد😀بعدها فهمیدم‌ از یکی ...

اونقد زجر کشیدم 

میل ب درس خوندنم کم شد همش گریه میکردم و صبر میکردم از روز اولی ک دیدمش ازش خوشم اومد بعد ۱ سال واقعا تبدیل شد ب عشق سال دوم دانشگاه وقتی اولین بار باهم صحبت کردیم از بعدش مدام نگاه میکرد بهم حواسش بهم بود یا پیجمو فالو کرد کلی اتفاق ولی بعدش کم کم عوض شد اصا من بعد از ۱ سال عشق ی طرفه از دور فکر میکردم داره ی اتفاق رویایی میوفته دارم ب عشقم میرسم ک یهو رفتارش کلا تغییر کرد انگار تصمیم گرفت منو فراموش کنه بعد چندماهم متوجه شدم از کس دیگهی خوشش میاد و دیگع همینطوری من هرروز منتظرش بودم فکر میکردم اونم دوستم داره تهشم هیچی نشد منم واسه ارامش روانم انفالوش کردم

اونقد زجر کشیدم میل ب درس خوندنم کم شد همش گریه میکردم و صبر میکردم از روز اولی ک دیدمش ازش خوشم اوم ...

ای وای 😢دیدی چقد سخته من ک عاشقشم اصلا اونقد برام شیرینه دوس دارم گازش بگیرم بچلونمش اما حیف ک اون یه حس دیگه ب من داره کاشکی اون تو سرنوشتم میذاشت خدا

ای وای 😢دیدی چقد سخته من ک عاشقشم اصلا اونقد برام شیرینه دوس دارم گازش بگیرم بچلونمش اما حیف ک اون ...

منم وقتی اولین بار باهام صحبت میکرد دلم میخواست لپشو بکشم اینقد دوستش داشتم😀همشم ب خودم میگفتم کاش خوشگل تر بودم شاید اونطوری شیفتم میشد

ناراحت نباش، شما مداومت به خوندن نماز اول وقت بکن، بهترین هاش برات جور میشه

اون برای من بعترین بود

اصلا دوس ندارم نماز بخونم یه جورایی فکر میکنم خدا هم مث بندهاش منو نمیخواد