_marnie_ مدیر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14223 عنوان وقتی تو ی جمعی پریودین | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست و لازمه که برین دسشویی ، کیفتونو با خودتون میبرین؟یا ی کیف کوچولو لوازم بهداشتی دارین فقط اونو میبرین؟آخه هر دوش یکم معذب کنندهاس رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️ 1404/07/15 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14223 از این نوار بهداشتیا هستن که دوبار تا خوردن کوچیکن موقعی که کسی حواسش نیست بزار زیر لباست چون من خود ... شانس من باشه از دستم سر میخوره میفته اون وسط 😬😅 رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3361 خب میرم یه گوشه یه کنار ، از تو کیفم نوارو برمیدارم میرم دستشویی و دوباره میام عاشق خوابم 🦥💜
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3361 همه خانوم بودیم که کلا مشکلی نداشت😅منظورم جمعی بود که آقایونم هستن خب اگه کیفت کوچیکه میتونی ببری ، یا یه گوشه جدا از جمع نوارو بزاری تو کش شلوارت یا جیبت و بری دستشویی در صورتی اینکار غیر ممکنه که اقایون جمع زل بزنن و به هرکاری میکنین دقت کنن و بازجویی کنن😐 عاشق خوابم 🦥💜
_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14223 خب اگه کیفت کوچیکه میتونی ببری ، یا یه گوشه جدا از جمع نوارو بزاری تو کش شلوارت یا جیبت و بری دستشوی ... نه کیفم کوچیک نیست برای همین خیلی جلب توجه میکنه اگه بخوام باهاش برم دستشوییجدا از جمع هم نمیتونم بذارم تو لباس چون موقعیت طوریه ک نمیشه رفت ی گوشه یا گذاشت تو لباس😅ولی خب به این فکر نکرده بودم ک بیشتر آقایون تو باغ نیستن و نمیفهمن رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3361 نه کیفم کوچیک نیست برای همین خیلی جلب توجه میکنه اگه بخوام باهاش برم دستشوییجدا از جمع هم نمیتونم بذ ... آره همیشه یه راهی هست خیالت راحت 😂 عاشق خوابم 🦥💜
_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14223 آره همیشه یه راهی هست خیالت راحت 😂 😁 رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️