2777
2789
وای منم بخدا . همش خط چشم میکشم که چشام بی روح نباشه . هنوز شوهرم بدون خط چشم ندیدم 😝

من ازوقتی ریموکردم شوهرم منوندیده ،شب بیادببینه کلی غرمیزنه آخه باکاشت مژه مخالف بود😢 به نظرت بریم سراغ روغن های اصل گیاهی؟

دردانه ی من ،آمدنت تمام خزان های زندگیم رابه بهاری همیشگی تبدیل کرد.آدرینا،توعشق ابدی من وپدرت هستی💓😘
من ازوقتی ریموکردم شوهرم منوندیده ،شب بیادببینه کلی غرمیزنه آخه باکاشت مژه مخالف بود😢 به نظرت بریم ...

اره شوهر منم مخالف بود . حالا دیگه همش غر میزنن . اره روغن چی خوبه حالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جای کاشت مژه .لیفت مژه انجام میدی 

مژهات تقویتم میشد

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
بچه ها بنظرتون اکستنشن هم موی سرو از بین میبیره؟

موهاي منو داغون كرد ٨٠٠ تومن پول دادم پيش فتاحي با اونهمه تبليغاتش رفتم داغون كرد موهامو 

بعد از دوماه رفتم دراوردم

خدایا آرامشمو از تو میخوام  

منم كاشتم تو پاسداران خيلي هم كارش ميلا خوب بود أما گند زدن تا رسيدم خونه شروع كرد به ريختن.

خلاصه به هفته نكشيد ريخت. بعد هم رفتم ريموو.

ترميم نكردم.

بعد محلول مژه ماوالا خريدم زدم يه ماهه دراومد مژه هام. خوب شد ولي قبلا حس مي كنم پر تر بود.

اره شوهر منم مخالف بود . حالا دیگه همش غر میزنن . اره روغن چی خوبه حالا

میگن روغن سیاه دانه وکرچک خوبه،هرکی یه. چیزی میگه،به نظرم دوماه طول میکشه ک بشیم مثه قبل،وااااای من بااین مژه برم پیش خواهرشوهرام وفامیلاشون کلی مسخره میکنن😒😒😒😒😒😒😒😒

دردانه ی من ،آمدنت تمام خزان های زندگیم رابه بهاری همیشگی تبدیل کرد.آدرینا،توعشق ابدی من وپدرت هستی💓😘
میگن روغن سیاه دانه وکرچک خوبه،هرکی یه. چیزی میگه،به نظرم دوماه طول میکشه ک بشیم مثه قبل،وااااای من ...

وای دقیقا حرفای اونا رو دیگه چکار کنیم . حالا خط چشم کلفت بکش زیاد متوجه نمیشن 

وای دقیقا حرفای اونا رو دیگه چکار کنیم . حالا خط چشم کلفت بکش زیاد متوجه نمیشن 

واقعاچراعاقل کندکاری،که بازآردپشیمانی

درس عبرت شد،هرزیبایی یه بهایی داره😁😁😁😁😁