2777
2789

تعربف کنید بچه ها 

سیاست رفتاری کلامی هرچی دیدین کسی انجام داده یا گفته خوشتدن اومده بگین 

من خیلی شوتم،میخام یکم زبل بشم

ببینم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکی رو دیدم که به گفته خودش با سیاست بوده و هست بعد معاشرت باهاش فهمیدم زبون برنده و تیزی داره که قلب دیگران رو نشونه میگیره

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

من هرکی رو دیدم که به گفته خودش با سیاست بوده و هست بعد معاشرت باهاش فهمیدم زبون برنده و تیزی داره ک ...

عه واقعا؟ اینکه با زبون برنجونی درست نیست اره، اما اینکه کسی میرنجونتت بازم نتونی از خودت دفاع کنی خیلی حس بدیه 

عه واقعا؟ اینکه با زبون برنجونی درست نیست اره، اما اینکه کسی میرنجونتت بازم نتونی از خودت دفاع کنی خ ...

آره هر دوش بده ...در کل گفتم ادمایی که به نظرخودشون و اطرافیان با سیاست بودن از نظر من مدل شخصیتیشون اینجوری بود

دقیقا. به نکته ی خوبی اشاره کردی.

اره ...کلا هم این جور ادما پیر نمیشن ...چون هیچوقت غصه ای تو دل نگه نمیدارن و بالاخره سر یکی عقده گشایی میکنن

منم شوتم دختریکه رفتم سفر باهاش خیلی اروم بود دست به سیاهو سفید نمیزد و خودشو مهمون حساب میکرد تهشم ...

اخ ب ا منم پیش اومده این شرایط، شدم کوزت جمع و فقط حرص خوردم حرفی هم نتونستم بزنم بروشون بیارم ک بابا شمام بجنبید یکم بخودتون

بزرگترین سیاست و زبلی اینه که فقط و فقط به خدا تکیه کنی و به خدا اعتماد داشته باشی حتی اگه کل دنیاتو آب ببره.

به هرچی دیگه تکیه کنی، با رفتنش فرو میپاشی و هیچ چیز ماندگاری غیر از خدا وجود نداره که بهش دل خوش کنی. به هرچی امید ببندی غیر از خدا، روزی که نباشه، دلسرد میشی.

البته خیری هم از زندگی نمیبینن

نمیدونم بعضی ها هم میبینن ...   

ولی با رفتار و گفتارشون باعث میشن کسایی که به لحاظ روحی ضعیف هستن اذیت شن ...به نظرم تا برای خودشون پیش نیاد متوجه زهر کلامشون نمیشن