2777
2789

هیچ نصیحتی ندارم

زود ازدواج نکن و شناخت بسیار طولانی پیدا کن، با این چرت و پرتی که میگن ازدواج هندونه در بسته‌ست قانع نکن خودتو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقل میشدم بعد از روی عقل اردواج میکردم 

به ازدواج بیشتر به عنوان معامله نگاه میکردم. 

سعی میکردم عاشق نشم.

سعی میکردم خیلی بیشتر به خودم ارزش بدم و پول زیادی ازش بگیرم.

خونه باباش نمیرفتم موقع عقد

.....

من الان دیگه متاهل نیستم

اما...

راجب گذشتت هیچی بهش نگو مردا مث ما نیستن بگن وااای چه دختر صادقی(لزوما ن که گذشته داغون باشه حتی یچیز عادی رو هم اونا جنبشو ندارن)

مامان طرف خیلی مهمه اگه مرد چشش ب دهن مامانشه اون زندگی خیلی سخت میشه..حواستون باشه مامانش عجوزه نباشه

ب کم‌قانع نباشین!...ی نگا ب دور و برتون‌بندازین متوجه حرفم میشین...هرچی بیشتر پیش مردا از خود گذشتگی میکنی بیشتر پررو میشن اونا متوجه این نمیشن که شما دارین هواشو نگه میدارین بلکه زنی که بیشتر براش مایه گذاشتن براشون عزیز تره...(حالا ن اینکه تیغش بزنین و اصلا درکی نداشته باشید اما اصلا از خواسته هاتون نگذرید)

مستقل میشدم بعد از روی عقل اردواج میکردم به ازدواج بیشتر به عنوان معامله نگاه میکردم. سعی میکردم عاش ...

خیلییییی داری حق میگی

تا کسی اینارو تحربه نکرده نمیفهمه و میاد میگه وااای روشن فکر باشین وااای مردارو درک کنین فلان...(خودمم قبل تجربش همین بودم)

تا مجرد هستید و وقت دارید، هنر یاد بگیرید 

هر هنری، خیاطی، آرایشگری، آشپزی و... 

و دوم روی خودتون کار کنید، شما در اینده میخواهید مادر بشید، پس یک مادر وقتی میتونه بچه های خوبی به جامعه تحویل بده که از نظر روح و جسم سالم باشه

اگر اخلاق بد، کم صبری و... دارید روی خودتون کار کنید

اهل مطالعه باشید و اطلاعات خودتون رو چه در زمینه دین و چه در زمینه علم بالا ببرید

ان شاءالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خیلییییی داری حق میگیتا کسی اینارو تحربه نکرده نمیفهمه و میاد میگه وااای روشن فکر باشین وااای مردارو ...

با گوشت و خونم متوجه اشتباهم شدم که الان با دوتا بچه فقط ناراحتی و اعصاب و گریه های شبونه برام مونده. نه راه پس دارم نه راه پیش

از چه لحاظ پشیمونی؟

مریضیش درسش تنهاییش 

کم اوردم 

هروز با شوهرم دعوامه ک گولم زد گفت بچه بیار اسونه شیرینه

از وقتی دنیا اومد روز خوش نداشتم 

سالی یبارم رابطه جنسی نداریم دیگه 

قبلش عالی بودیم

.