2777
2789

مذهبی و معتقدم و ب شدت حساس روی حلالو حروم. دوس ندارم ب پاسخگوی احکام زنگ بزنم چون اونا آب خوردنم میگن حرومه حالا اومدم نظر شمارو بدونم

سهام عدالت برا خانوادمو ۱۱ مهر ریخته بودن نفری ۸۸۲ کل اطرافیانم همینقد بود.  برا منو امروز ریختن ۵ بار اسمس اومد هربار ۸۸۲ تومن هی مینوشت واریز گروهی سود مرحله دوم سهام عدالت. جمعا ۴ ملیونو ۴۱۴ تومن شد.

حرومه؟؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۷۲ ساعت صبر کن زیاد ریخته باشن کسر میکنن 

درصورتی که دفعات پیش نریختن این همونه

بعد از ۷۲ ساعت موجودی هم چک کن

درصورتی که میدکنیستی اشتباهه برو بانک بگو که جریان این پول چیه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

اگه مذهبی و معتقدی حتما مرجع تقلید داری 

بایدم به احکامی که میگن احترام بزاری چه خوشت بیاد چه نیاد 

اینکه میگی دوست ندارم زنگ بزنم  چون اینجوری میگن درست نیست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تا ۷۲ ساعت صبر کن زیاد ریخته باشن کسر میکنن درصورتی که دفعات پیش نریختن این همونهبعد از ۷۲ ساعت موجو ...

والا من حدود ۷. ۸ ساعت صبر کردم و انتقال دادم ب یه کارت دیگم.  البته فک میکردم سود سهام من بیشتره ولی اگر میدونستم حرومه و ۷۲ ساعت بعد میخان ورش دارن  عمرا اگه انتقال میدادم.  حالا اگه بفهمن اشتباه زدن ولی ببینن تو حسابم پولی نیس چیکار میکنن؟؟؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

شاید دفعه های قبل نریخته بودن براتون

چرا هر سری ریختن

😄😄😄خوش به سعادتت خود بانک متوجه بشع بر میداره از حسابت

خب اگه متوجه بشه ولی ببینه دیگه خالی کردم حسابمو چیکار میکنه؟؟

موجودی گرفتی حالا شاید فقط پیامش الکی اومده

کلشو انتقال دادم رف ب کارت دیگم. البته اگه حروم باشه از گلوم پایین نمیره و نمیخامم

والا من حدود ۷. ۸ ساعت صبر کردم و انتقال دادم ب یه کارت دیگم. البته فک میکردم سود سهام من بیشتره ول ...

از حساب جدیدت برمیدارن.‌مسیر برداشت پول مشخصه

هیچوقت پولی که مطمئن نیستی از کجاست زودتر از ۷۲ ساعت برداشت نکن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

معلومه که حرامه. اگه اینقد برات مهمه.

بی خودی خودتو گول نزن. زودم که انتقال دادی برندارن! 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را