florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 عنوان کتاب درسیه زیستتتت میشه بیاینن 103 بازدید | 19 پست من تسلط ندارم رو متن کتاب و کافیه طراح یکمی جزئی بپیچونه دیگه تو تله میفتمنگین چندبار بخون چون بارها دارم میخونم کتاب وبنظرتون اگه وردارم چندبار متن کتاب و بنويسم موثره؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1404/07/15 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 بایددرکش کنی بری توعمق چجوری برم تو عمقبرا زیست دوازدهم مفهومیه اون اوکی ولی پایه حفظیه چیو درک کنم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
mohammadalihasan عضویت: 1404/03/07 تعداد پست: 36 نوشتن اگر می خوای بنویسی یک بار باید تست زیاد بزنی اگه غلط زیاد داری وردار گزینه به گزینه چک کن مثلاً است یک گزینه یک چرا درسته یا چرا غلطه با متن کتاب تطابق بده تا بتونی به دیدگاه طراح مسلط شی
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5380 طول میکشه یکم زیر کلمات مهم خط بکش قشنگ بخونش حفظ که شدی برو نمونه سوال حل کن تا عمقی یادگیری ما کوچیکا خدامون بزرگه...
goodgirl86 عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 1547 یه بار نوشتن رو امتحان کن شاید جواب بده کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 نوشتن اگر می خوای بنویسی یک بار باید تست زیاد بزنی اگه غلط زیاد داری وردار گزینه به گزینه چک کن مثلا ... اتفاقا چون تست زیاد زدم و آزمون خطا کردم الان به این نتیجه رسیدم که وقتی از روی جملات کتاب سوال طرح میشه تو تله میفتم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
۰آناهید۰ عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 332 زیست فقط تست زیاددد کتاب آیکیو واسش خوبه بعدشم آزمونای ماز تو مرا کشتی و خدای نکشت / مقبل آن کز خدای گیرد پشت❤️🩹
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 طول میکشه یکم زیر کلمات مهم خط بکش قشنگ بخونش حفظ که شدی برو نمونه سوال حل کن تا عمقی یادگیری بابا نمونه سوال چیه من کلی تست زدم و اخرش به این نتیجه رسیدم که متن کتاببببب کوشته منوووو درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
tears_of_moon عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 135 تست بزن بابانوشتن که نشد راه حل یاد گرفتن زیست اونم پایه دوازدهم که لحظه لحظه زمانت رو باید استفاده کنی
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 زیست فقط تست زیاددد کتاب آیکیو واسش خوبه بعدشم آزمونای ماز برای بار هزارم : چون تست زیاد زدم فهمیدم که مشکل از عدم تسلط به جملات کتابهاونموقع تو دهم آیکیو تک پایه و خیلی سبز تک پایه زدمالان پینوکیو و آیکیو جامع زدمدیگه بعد اینهمه تست فک نکنم مشکل از تست کم باشه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
oooky عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5380 بابا نمونه سوال چیه من کلی تست زدم و اخرش به این نتیجه رسیدم که متن کتاببببب کوشته منوووو آخه تستی که رو متن کتاب مسلط نیستی چه فایده ما کوچیکا خدامون بزرگه...
mohammadalihasan عضویت: 1404/03/07 تعداد پست: 36 اتفاقا چون تست زیاد زدم و آزمون خطا کردم الان به این نتیجه رسیدم که وقتی از روی جملات کتاب سوال طرح ... هر آدمی یک قلقی دارهشاید طریقه تست زدن مشکل داره شاید اصلاً طریقه خوندنت مشکل داره حتی اگرم بنویسی یک سری شکلا که پر از نکته هستند نمیتونی خودت بکشی و توی ترکیبی ها بازم به مشکل میخوری
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 تست بزن بابانوشتن که نشد راه حل یاد گرفتن زیست اونم پایه دوازدهم که لحظه لحظه زمانت رو باید استفاده ... چرا فک میکنی تست نزدم😐😐😐😐دارم میگم کم کمش دو تا کتاب و کامل زدم بررسی کردم و دارم میبینم که متن کتابو میلنگم نه سوالات مفهومی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍