2777
2789
عنوان

پدرها در پاییز بیشتر می‌میرند

285 بازدید | 29 پست

در پاییز پدرهای بیشتری می‌میرند 

پدرهای بیشتری با خاک عجین می‌شوند 

در آغوش خاک جای می‌گیرند 

و هیچکس نمی‌داند چرا پادشاه فصل ها پاییز 

پدران را یکی پس از دیگری می‌کشد 

تا سال دل مارا با ریختن هر برگ و عریانی هر درخت بیشتر بسوزاند و گریان کند. 

در پاییز زیبایی و زردی هست اما غم و اندوه و رنج بیش از فصول دیگر ملموس است 

پدر گفته که خیلی دوست داشت عطر یاس را ، گوشه اتاق نشسته . که مرا نگاه می‌کند ، 

دست میبرم که گونه اش را با دستان نازک دخترانه ام لمس کنم ، اما ناگهان میبینم نیست و توهمی بیش نبوده 

ای کاش زندگی سراسر توهم بود، ولی پدر بود.

پدرها در پاییز بیشتر می‌میرند

میشه از این متن ها ننوسین غمشو نمیتونم تحمل کنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم منظورشون اینه که بیشترجای خالیشون حس میشه عزیزان 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍