2777
2789
عنوان

اینا چیه

181 بازدید | 14 پست

نه روزه پریود نشدم هرچی ک خوردم حواب نداد دفعه اولمه اینجور میشم

امشب پادرد و کمر درد بودم و یچی ابکی ازم میاد مثل اب شفاف و روان.چین اینا‍؟

با کره هستم و عقدم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دماغت؟

ن واژن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

ترشح

ترشح قبلا داشتم سفید بودن

امشب اینجور شدم

نمیدونم دم پریودمه یان

منم چند باری اینجوری شدم فک کردم ارگاسم شدم🙄

ارگاسم ک بدون رابطه نمیشه

ترشح قبلا داشتم سفید بودنامشب اینجور شدمنمیدونم دم پریودمه یان

منم گاهی اینجوری میشم ابکیه 

فکر کنم همون ترشح هست 

اگه بو میده عفونته برو دکتر اگر که نه همون ترشح 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
منم گاهی اینجوری میشم ابکیه فکر کنم همون ترشح هست اگه بو میده عفونته برو دکتر اگر که نه همون ترشح

ن هیچی فقط اب

ممکنه تخمک ریزی باشه من روز چهاردهم پریودی  خیلی کم پیش اومده اینجوری شدم ولی بیشتر کمی  خونریزی یا گاهی یکی دو روز زمان تخمک گذاری دارم شاید هورمون هات به هم خورده قرص ویتامین سی یا دم نوش دارچین بخور پریود میشی

ممکنه تخمک ریزی باشه من روز چهاردهم پریودی خیلی کم پیش اومده اینجوری شدم ولی بیشتر کمی خونریزی یا ...

ممنونم عزیزم خوردم اما نشدم