2777
2789
عنوان

چتور میشه ک زندگی و حرفای بقیه براتون بی اهمیت میشع

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست
وقتی میرن رو مخت چجوری تفریح کنی🥲

تنها راه اذیت نشدن همینه و بس.

اصولا مردم از زجر دادن دیگران لذت میبرن چون درون خودشون پر از عذاب و درده. 

وقتی اینو بفهمی دیگه ناراحت نمیشی

الان میخام همرو توجیه کنم ک نه ب پشمم نیست ولی نمیدونم با چ روشس

وقتی در موردش حرف میزنن ی جوری رفتار کن انگار نشنیدی مثلا  خودتو سرگرم کن مثلا برو اینستایا با کسی چت کن چ میدونم مثلا ب کسی زنگ بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهخب اصلا پس نباید برات مهم باشه اصلا حساسشون نکن عین ادم عادی برخورد کن انگار دوتا ادم مثل بقیه

اون پسره منو دوس داشت و من رد کرذم 

الان زنش خیلی تو جمع به‌م بی محلی میکنه و با همه حرف میزنه جز من بنظرتون فهمیده یا نه

وقتی در موردش حرف میزنن ی جوری رفتار کن انگار نشنیدی مثلا خودتو سرگرم کن مثلا برو اینستایا با کسی چ ...

اره استفاده میکنم ازین روشا ولی میخام دهنشون جمع بشه دیگ من ول منن

یه روز ک فهمیده بودن منو نامزدم دعوا کردیم زن داییم گفت دیدی بهت گفتیم ک با این ازدواج کن اون بدرد ن ...

خب بگو هیچ کس بی عیب و ایراد نیس شاید اون آقا روزی هزاربار بازنش دعوا کنه کسی متوجه نمیشه

تنها راه اذیت نشدن همینه و بس. اصولا مردم از زجر دادن دیگران لذت میبرن چون درون خودشون پر از عذاب و ...

کاشفتمیا وجود نداشت اصلا ک من انقد عذاب نبینم تا اخر عمرم قضیه من و اون ورد زبوناست و مث یه بختک رو زندگیمه

خب بگو هیچ کس بی عیب و ایراد نیس شاید اون آقا روزی هزاربار بازنش دعوا کنه کسی متوجه نمیشه

دقیقا 

ولی میفهمم ک شوهرمو با اون و زنشو با من چقدر مقایسه میکنن