از خودم قدردانی کنم بابت تمام زحماتی که کشیدم و صبوریهایی که کردم🥹
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جمعه تولدمهمادرشوهرم اینا تیزززز کردن نزارن شوهرم برام جشن بگیره
پیشاپیش تولدت مبارک عزیزم ♥️
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
آماده سازی مواد اولیه فست فود مثل خرد کردن قارچ و فلفل دلمه ای
پخت و مزه دار کردن گوشت چرخ و رست بیف و مرغ
و یه نظافت جزیی
روزی دو الی سه ساعت کار
ماهی هفت تومن
خیلیم خوبه،تازه اینجور بیشتر بهت خوش میگذره.منم پارسال برا اولین بار رفتم بستنی و رولت گرفتم با دخترم خوردیم خیییییییلی هم بهمون خوش گذشت،وقتی از کسب توقعی نداری یا اگه داری و برآورده نمیکنن،خودت خودتو شاد کنی بیشتر خوشحالی