2777
2789

۱۲ساله ازدواج کردم

هیچوقت تولدمو حتی تبریکم نگفته

بارها گفتم که دوست دارم یه شاخه گل بدی ولی نداده

منم درآمد نداشتم

امسال درآمد دارم میخوام برا خودم سنگ تموم بزارم

از خودم قدردانی کنم بابت تمام زحماتی که کشیدم و صبوری‌هایی که کردم🥹

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جمعه تولدمهمادرشوهرم اینا تیزززز کردن نزارن شوهرم برام جشن بگیره

پیشاپیش تولدت مبارک عزیزم ♥️ 

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

آفرین بهترین کارو میکنی

تولدت مبارک خسته نباشین

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

آفرین بهترین کارو میکنیتولدت مبارک خسته نباشین

ممنون عزیزم ♥️ 

ولی حتما امسال همین کارارو بکن

حتما میکنم

عکاس هم میارم تو فضای باز عکس میگیرم

عزیزم میشه بپرسم شغل جدیدت چیه؟

میشه گفت آشپز فست فود هستم 

آماده سازی مواد اولیه فست فود مثل خرد کردن قارچ و فلفل دلمه ای 

پخت و مزه دار کردن گوشت چرخ و رست بیف و مرغ

و یه نظافت جزیی

روزی دو الی سه ساعت کار 

ماهی هفت تومن

خیلیم خوبه،تازه اینجور بیشتر بهت خوش میگذره.منم پارسال برا اولین بار رفتم بستنی و رولت گرفتم  با دخترم خوردیم خیییییییلی هم بهمون خوش گذشت،وقتی از کسب توقعی نداری یا اگه داری و برآورده نمیکنن،خودت خودتو شاد کنی بیشتر خوشحالی