2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک پربازدید قرص پیشگیری مدل دیگش تو خانواده منم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 43 پست
می‌دونم خودمم تو همین شرایط بودم

ادم بخواد بهش فکر کنه که نمی شه.  

نهایتش با خودت می گی این قسمت حذف می کنم و در موردش فکر نمی کنم چون اختیاری رو شرایط نداشتم و مجبور بودم.  بالاخره اونها هم دکتر بودن و باید اموزش می دیدن قصد بدی نداشتن  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

صدبار گفتم عذرخواهی کن ولی نمیکنه میگه من تو حال خودم نبودم چشماشو می‌بستم عزرائیل میدیدم تو خودت ...

خب دیگع شرایط کنترل اوضاع رو نداشته خدایی 

الآنم عذرخواهی اون به چه درد میخوره 

بدتر میگی اونم میگه شعور نداشتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پرستار و.... اینارو انجام ندادن؟به نظرم اینها کاری نیست که مربوط به شما باشه

نه پرستار انجام نمیده

مریض تخت بغلی هم یه خانم ۸۰ ساله بود همراه ها همه کارهاش رو انجام میدادن

خیلی فرق داره گاهی میگم شاید من شعور نداشتم نباید انجام میدادم ولی خیلی وضعش بد بود

من خودمو جات میذارم حاضر نبودم چنین کاری کنم

تقصیر تو نیست اصلا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

میدونم شرایطت سخت بوده ولی هر کی جای شما بود تو اون موقعیت بجای چندش بودن زمین و زمان رو چنگ میزد که مادرش زنده بمونه 

نمیدونم من فکر میکنم طبیعی اش این بود 

و وقتی مادرتون بهوش آومدن باید هزاران بار خدا رو شکر میکردید که ایشون رو به شما برگردوند

من خودمو جات میذارم حاضر نبودم چنین کاری کنمتقصیر تو نیست اصلا

اولش از اتاق عمل درنیومد رفت کما .یک و نیم روز ای سیو بود با هوشیاری ۵ به هوش که اومد ونتیلاتوز تو دهنش بود میخواست اونو دربیاره  دست و پاشو بستن کل مچ دستاش زخم بود انگشتاشو زخم کرده بود رگش پیدا نمیشد همه جاش کبود بود ادم شدید داشت انگار با تلمبه باد کردی استخوون درد شدید داشت ولی مسکن نمیدادن میگفتن آلرژی داره 

چون تو اون وضع بود براش انجام دادم وگرنه در عرض نیم ساعت میتونستم پرستار بگیرم

نه پرستار انجام نمیدهمریض تخت بغلی هم یه خانم ۸۰ ساله بود همراه ها همه کارهاش رو انجام میدادن

درک میکنم دوست نداشتی همچین صحنه ای ببینی 

ولی اون قضیه که تو رو اذیت میکنه پیدا کن 

واقعیت این قضیه اگه مثلا خواهرت بود یا خاله ای دیدت عوض میشد درسته؟

ولی مادر آدم یه نگاه دیگه ای داره اما خب پیش اومده فکر کردن و مرورش باعث آزار خودتون میشه 

و به نظرم به تراپیست مراجعه کن

یه مسئله دیگه 

به نظرم یه مشکلات و انتظارات دیگه این وسط هست که باعث میشه حالتون رو بد کنه اون رو هم پیدا کن

درک میکنم دوست نداشتی همچین صحنه ای ببینی ولی اون قضیه که تو رو اذیت میکنه پیدا کن واقعیت این قضیه ا ...

این مشکلات هم که میگم منظورم مشکلات عجیب و غریب نیست

شاید فوبیا خون داری یا وسواس و .....

ببین دختر گلم منم همسن مامانتم 

تاپیکاتو هر روز میخونم .مامانت شرایط بدی داشته زایمان پشت سر هم . مشکلاتی که واسش بوجود اومد الآنم میگی کما واین چیزا 

افسردگی هم گرفته  دیگه گناه داره تو دختری یکم هواشو داشته باش . اگه هم بهت زنگ میزنه زیاد چون با تو راحت تره 

پسر منم دانشجوعه هر وقت می‌خوام درد دل کنم با پسرم میکنم 

شما که دیگه دختری فدات شم 

درکت میکنم  ولی هواشو داشته باش تا این دوران وسپری کنه

انشاالله مشکلاتت حل بشه موفق باشید ❤️

🤣🤣🤣ببخش عزیزم خندم گرفت ایشالا همیشه سلامت باشی

تصور کن همه عمرت با حجب و حیا و پوشیده لباس بپوشی بعد تو یه روز همه حیثیتت به باد بدن! 

دیگه این چیزها رو نباید بهش فکر کرد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!