2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی به پسرم وابسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 52 پست

کنار بیا میگذره این روزا

منم پسرم ۱۰ماهشه قبلا مادرشوهرم و برادرشوهر مجردم همش سرزده میومدن منم گاهی شرایطم میزان نبود بعد یه بار بهش گفتم یه ساعت قبل اوندن خبر بدید من لباس مناسب بپوشم اینا اینقدر به خانم برخورد دیگه  نیومد میگفت به من گفته خونه پسرت میایی باید اجازه بگیری 😐😑 حالا چجور بشه میاد. میگه شما بیایید، منم دیدم اینقدر بی منطق هست اصلا چیزی نگفتم دیگه 

به نظرتون نباید میگفتم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار بیا میگذره این روزامنم پسرم ۱۰ماهشه قبلا مادرشوهرم و برادرشوهر مجردم همش سرزده میومدن منم گاهی ...

خوب کاری کردی که گفتی اصلا شاید یه روزی ادم حال نداشته باشه پذیرای کسی باشه . 

خوب کاری کردی که گفتی اصلا شاید یه روزی ادم حال نداشته باشه پذیرای کسی باشه .

واقعا اون روز که گفتم حالم خوب نبود. پریود دردناک بعد یهویی زنگ زدن همه جای خونه بهم ریخته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چون بزرگتر شد عادت میکنه یه روز نمیتونم خونه نگهش دارم هر چیزی اندازه داره دیگه .

خواهر منم بالاخونه پدرشوهرشه اصلا نمیزاشت دخترش تنها ببرن دیگه ۳سالش شد گاهی میره . اونام میدونن اخلاق خواهرمو 

خب چه دلیلی داره اونا بفهمن پدر تو دوسش داره یا بچه ت برا اونا میخنده

خیلی وقتا شده پدر و مادر منو دعوت کردن خونشون دیده بچه بیشتر به سمت اوناست . قشنگ معلومه حساسه ازم میپرسه بچه با بابات چع جوریه منم‌نمیگم خوبه باهاش .‌میگم عادی .خوب وقتی با بچه ارتباط برقرار نمیکنی بچم نمیاد سمتت فقط میگی بزن تو دهن مامان بزرگت . کیسه پول بدم بچرو ازتون بگیرم 

خواهر منم بالاخونه پدرشوهرشه اصلا نمیزاشت دخترش تنها ببرن دیگه ۳سالش شد گاهی میره . اونام میدونن اخل ...

خوب درستشم همینه اگر ول میکرد بچه رو همون شوهره باید میگفت بچه رو بد تربیت کردی 

واقعا اون روز که گفتم حالم خوب نبود. پریود دردناک بعد یهویی زنگ زدن همه جای خونه بهم ریخته 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

درک میکنم واقعا سخته . خانومایی که میگن پدر بزرگشه کناه داره دوسش داره خوب اره دوسش داره ولی انگاری من اینجا منتظرم هرررر روز ساعت 11 صبح سر سگیه تایم مشخص بچه رو ببرم ببینه خوب منم زندگی دارم کار دارم .بچه خسته میکنه ادمو 

آره میدونم نمیشه عصرا با شوهرت برید کم‌کم هرروز نبر دیگه عادت کنن

شوهرم بیچاره مشکلی نداره میگه فکر کنه ما یه محل دیگه زندگی میکردیم نمیتونست که هر روز بچه رو ببینه 

همسایه این خب چه ایرادی داره ببینه .سخت نگیرید. بچه رو تنها بفرست پیشش خودت نرو.دلیل اینهمه موشکافی ...

خوب همسایه باشیم جایی که ببینم با حرفاشون تو مغز و روان بچه تاثیر میزارن چرا باید بزارم تنها بره