2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید

204 بازدید | 20 پست

دخترم یکسالشه تقریبا از عصری تب کردع دکترش گفت دندونش استامینوفن بده و اب  سیب و پا شویه و اینا بکن 

بهتر شده بود

الان تبشو گرفتم ۳۷.۲ ولی سرش داغه و تو خواب ناله میکنه چیکارش کنم دکترش گفت صبح اگه همچنان تب داشت بیارش مطب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم یک سالگیش سرمای شدید خورد و تب شدید داشت اول شربت پاراکید استامینوفن دادم بعدش شیاف استامینوفن بعد دیگه دیدم بازم پایین نیومد دکتر شربت ایبوپروفن داد که سریع در عرض ۳ ساعت خنکه خنک شد

حلقه پیاز بزار زیر پاش وجوراب بپوش 

پاشویه اش کن 

استامینوفن هر 4ساعت بده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ی دستما خیس کن روی شکمش و زیر بغلش بزار علاوه بر پاشویه کردن سیب رنده کن بهش عسل بزن بده بخوره برای ...

سیب میخوره قبل خواب دادم، عسل زوده براش

دستمال تا میذارم رو شکمش جیغ میکشه بیدارمیشه

ی دستما خیس کن روی شکمش و زیر بغلش بزار علاوه بر پاشویه کردن سیب رنده کن بهش عسل بزن بده بخوره برای ...

هنوز کوچولوه عسل نمیشه بهش بده

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سیب میخوره قبل خواب دادم، عسل زوده براشدستمال تا میذارم رو شکمش جیغ میکشه بیدارمیشه

دستمال نخی با اب ولرم خیس کن بزار زیر بغل وکشاله رانش 

با اب سرد خیس کنی لرزمیکنه