الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پسرم یک سالگیش سرمای شدید خورد و تب شدید داشت اول شربت پاراکید استامینوفن دادم بعدش شیاف استامینوفن بعد دیگه دیدم بازم پایین نیومد دکتر شربت ایبوپروفن داد که سریع در عرض ۳ ساعت خنکه خنک شد
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ی دستما خیس کن روی شکمش و زیر بغلش بزار علاوه بر پاشویه کردن سیب رنده کن بهش عسل بزن بده بخوره برای ...
هنوز کوچولوه عسل نمیشه بهش بده
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سیب میخوره قبل خواب دادم، عسل زوده براشدستمال تا میذارم رو شکمش جیغ میکشه بیدارمیشه
دستمال نخی با اب ولرم خیس کن بزار زیر بغل وکشاله رانش
با اب سرد خیس کنی لرزمیکنه