2777
2789
عنوان

ويار بارداري

122 بازدید | 17 پست

خانوما از ويار بارداريتون بگيد.به چي ويار داشتين.خودم كه نه.خواهرمو يادمه به همسرش ويار اشت بنده خدا شوهرخواهرم شبي دوبار حموم ميكرد خواهرم ميگفت بو ميدي.خخخخ

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به  بوی تراس 😷

مایع دستشویی😷

تیره شوی پرسیل😷

صابون قرمز فا 😷

هندونه 😭

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من به همه چی حتی رفتم واسه زایمان تو بیمارستان دو بار بالا آوردم از حاملگی به این ور درد معده هم گر ...

الهي چقدر سخت

به همه چي عايا

خیلی چیزارم یادم رفته 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
 منم مث ابجیتم از بو اقام بدم میاد نی نیش چی بود

پسر بود.اين يكي خواهرم ميگفت شوهرش از كنارش تكون نخوره ني نيش دختره