2777
2789
عنوان

لباس نوزادی برای زمستان

74 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دختر کوچولوم قراره اسفند ماه بدنیا بیاد اما نمیدونم براش باید چند دست لباس بخرم؟

اصلن چیا لازمش میشه؟ 

از هرکدوم چندتا بخرم؟ سرهمی براش برای ماه اول بخرم یا بادی شلوار ؟

آخه تو اینستا یدونه پست دیدم میگفت برای نوزادی که بند نافش نیوفتاده سرهمی نپوشونیم نمیدونم چی بگیرم براش؟

الان یه دست دو دست برا بیرون بیشتر نخر 

نوزادو زیاد نمیبری بیرون اونم سرما 

بعد اروم اروم به وقتش بخر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تو خونه چیا براش بخرم ؟

برا خونه 

سایز صفر یه دست 

سرهمی صفر نگیر 

یک خوبه سرهمی دو خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نوزادو نمیتونی زیاد بپوشونی. نهایت یه سرزمین مخمل یا بافت روی لباسش بپوشونی. بعد می‌پیچونی داخل پتو ...

بنظرتون واسه ی تو خونه بادی آستین بلند بخرم یا آستین کوتاه؟

بنظرتون واسه ی تو خونه بادی آستین بلند بخرم یا آستین کوتاه؟

برای صفرش بادی آستین کوتاه بخر با شلوار، روش از این مانتویی دکمه دارا. اینطوری گرمش شد رویی رو درمیاری. خنک شد میپوشونی.

یکی دوتا تاپ ساده بدون زیردکمه م بخر. برای یک هفته اولش که راحت تنش بشه و زیردکمه شم روی نافش نره تا بیفته.