2777
2789
عنوان

راهی تا بینهایت

187 بازدید | 31 پست

لطفا عزیزان با هر نوع تفکری با هر نوع اعتقادی که هستین تفکراتتون رو زیر سوال ببرین لطفا لطفا حداقل شده یک بار

بپرسید از خودتون اگه جواب نداشتین دنبالش برین و پیداش کنین اگه پیدا نکردین تفکرتون تو اون موضوع اشتباهه 

و شاید هنوز کشف نشده 

همه شاید هارو کنار هم بچینید ببینید به چی میرسید

مثال )

چرا دارم تایپ و فکر میکنم ؟

چون میخوام چیزی که تو ذهنم هست رو ببخشم و علمی که توی بعضی ها هست ازشون گدایی کنم واقعا

چرا این علم که بدست میاری یا میبخشیبه چه دردت میخوره چه سودی دره برات ؟

شاید بتونم حقیقت رو کشف کنم ببینم چرا اینجام چرا بشر باید در پی لذت باشه چرا باید زنده باشه آخرش کجاست 

و نهایت این سوال ها اکثراً پوچن و چیز هایی که معنا دار تعریف میشوند اغلب معنا بافی برای حفظ بقا و لذت هورمونی هست نه چیز دیگه ای

دلیل نیست که وقتی صرفا بر اساس نوسانات هورمونی یک عمل یا هرچیزی که لذت بخش هست هدف و علت موجودیت بشر باشد

(  از نظر من هر نوع تفکری قابل احترامه) 

شاید باور نکنی اما یکی تو خوابم بهم گفت که هدفم از به دنیا اومدن من تو این دنیا کمک به دیگران هست ...

نمی‌دونم به درد میخوره یا نه اما من هدفم رو می‌دونم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی اینکارو برای حال خوب خودم انجام میدم ...

این خیلی خوبه خیلی که حالتو میتونی خوب کنی

اما این حال خوبیه درسته ؟ یا چون نوسانات هورمونی ایجاد میکنه فکر میکنی هدف از زندگیت هست

نمیشه گفت چوون باعث نوسان هورمونی و شادی دوپامینی میشه پس درسته 

مخدر هم این حسو داره 

این خیلی خوبه خیلی که حالتو میتونی خوب کنیاما این حال خوبیه درسته ؟ یا چون نوسانات هورمونی ایجاد میک ...

من به فرشته نگهبان اعتقاد دارم از بچگی کنارم بوده و هست ...

من به فرشته نگهبان اعتقاد دارم از بچگی کنارم بوده و هست ...

اعتقاد فرق میکنه با یقین 

نمیتونی یقین داشته باشی

پس میشه بهش شک کرد 

اما نمیشه گفت حتما نیست شاید هست حس و من قدرت درک و لمس کردنشو ندارم و شخصی دیگه بتونه وجودشو لمس کنه ( نه لمس فیزیکی )

شایدم حتی این حس هم دروغ باشه 

اصلا چه چیزی حقیقی هست

این سوالا مغز رو منفجر میکنن

چرا نمیتونیم بفهمیم حقیقت چیه

تعریفی از حقیقت وجود داره ؟

اعتقاد فرق میکنه با یقین نمیتونی یقین داشته باشیپس میشه بهش شک کرد اما نمیشه گفت حتما نیست شاید هست ...

من یقین دارم به اعتقاداتی که دارم چون با چشم چیزهایی رو دیدم که اینجا نمیشه تعریف کرد ...

خیلی چیزا هست که به مغز ما نمیگنجه...

من یقین دارم به اعتقاداتی که دارم چون با چشم چیزهایی رو دیدم که اینجا نمیشه تعریف کرد ...خیلی چیزا ه ...

شاید خیال بوده

چرا فکر میکنی چیز هایی که دیدی حقیقتند ( چه عینی و چه مکاشفه ای )

چرا فکر میکنی از یه خیر صادر شدن شاید این عمل شر باشه 

چرا خیر درسته و شر غلط  ؟

چون سود میرسنوه و حفظ بقا میکنه لزومی نداره خوب باشه یا وقتی بقارو نابود میکنه قطعا غلط نیست فقط در راستای ساختار هورمونی انسان نیست

من خیلی حرفاتو نفهمیدم ولی یه چیزو طبق دیده هام و تجربه م میگم حالا اعتقاد یا هرچی

این دنیا ما آدما و همه چی خلاصه یه علت و دلیلی داره ، اتفاقات زندگیمون حتی همکلاسی اول دبستانمون. یه دلیلی پشتش هست بی دلیل و الکی نیست ، پشت این ظاهر یه چیز عمیق خوابیده که اکثرا بعد از مرگ همشو متوجه میشیم 

یا حسین
شاید خیال بودهچرا فکر میکنی چیز هایی که دیدی حقیقتند ( چه عینی و چه مکاشفه ای )چرا فکر میکنی از یه خ ...

من اصولا هرچیزی که میبینم خودم واقعی هستند برام .... 

چرا اینقدر سخت میگیری .. گفتم که مغز ما گنجایش خیلی سوالات رو نداره تهش آدم روانی میشه 

من خیلی حرفاتو نفهمیدم ولی یه چیزو طبق دیده هام و تجربه م میگم حالا اعتقاد یا هرچیاین دنیا ما آدما و ...

چرا باید دلیلی پشت این ها باشه شاید هیچی نیست و بی دلیله 

اگر وجودی باشد که بدون خالق وجود داشته باشد پس یک عمل شدنیست و میتوان گفت شاید جهان هم خود هست و نیاز به خالق و علت ندارد

من اصولا هرچیزی که میبینم خودم واقعی هستند برام .... چرا اینقدر سخت میگیری .. گفتم که مغز ما گنجایش ...

انسان تصور نمیکرد که بتواند از دو قاره متفاوت باهم در تماس باشند

ولی شد

شاید روزی همه اینها معلوم شد

ولی گنجایش رو قبول ندارم 

علم و دنش از شک بیرون میاد 

باید شک کنی تا کشف کنی

قبول کردن یک راه بدون علت کافی برای انجام مسخره ترین کار دنیاست 

فقط برای زنده موندن غذا خوردن 

فرق داره با برای کشف زنده موند 

من نمیتونم هر روز تکرار کنم وقتی با گله حرکت کنیم شاید هیچ وقت باغچه های زیبای پشت کوه را نبینیم

چون حس کردم و دیدم اتفاقی نبوده

میشه تعریف کنین عزیز

از کجا میدونین که دلیلی که به اون باور دارین درسته یعنی ببین یه اتفاقی افتاده ولی از کجا میدونین مربوط به باور های شما بوده دلیلش