ازتو دیوار پیدا کردم سر دخترم کلی شپش زده بود الان رشک مونده پسرمم یه سره گریه میکنه ۲ ماهشه نمیتونم پیدا کنم از دیوار پیدا کردم پاکسازی شپش رو گفت حتی رشک هاشم در میاریم
کسی رفته؟ راستی پرمترین همگرفتم شپش چند تایی اومد حالا زشک ها زیادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این شپش چیه همه گیر شده همه جاام هست از کجا نشأت گرفته
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
موهای دخترت رو چرب کن نایلن بزار رو سرش یه چار پنج ساعت بعد شونه دندونه ریز شونه کن بشورش رشکا پوچ میشن یه کاره دیگه هم بکن قطره کیمیا بزن بع موهاش تا بیست و چهار ساعت بمونه اینکار رشکا روهم پوچ میکنه
دایلیس از داروخونه بگیر دوبار دوهفته بزن هشت ساعت بعد بشور تموم میشه بهترین راه همینه من دخترم وپسرم با موهای خیلی پر گرفتن همه راهها رفتم فقط دایلیس ونرم کننده زیاد داخل حمام
من از قطره کیمیا استفاده کردم واقعا مثل معجزه بود فقط چند قطره رو یه بار استفاده کردم بدون شستشوی محل و ... چنان رفت که انگار نه انگار یک سال درگیرش بودم و پدرم دراومده بود.