2777
2789
عنوان

دختر عمه میگه کد گرفتم زندگیم تغییر کرده واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 29 پست
تبلیغ

نه به خدااا 

اصلا من این خانم فقط اسمش شنیدم حتی نمی‌دونم این کد چطوری قراره تاثیر بذاره

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب نشنیده بود کد بگیرن

من دعا شنیده بودم 

اما کد نه 

ولی گفت برام مثل معجزه بوده 

حالا نمیدونم بخرم برا منم خوب باشه یا نه

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

به اون نیست به تلقینه دوستان گول این تبلیغات رو بخورید الکیهههه همش خودتون باور داشته باشید تا حدودی ...

من خودمم خیلی باور دارم ولی اصلا تغییر ندارم 

متأسفانه تمرکز از دست دادم 

و گفت شاید کسی تجربه داره

ولی انگار هیچ کی نشناخت 

شوهر پولدار خودش یه کد هست دیگه

خب اومدن شوهر پولدار هم اتفاقی بود 

میگم بینم اینو چطور پیدا کرد

شوهر پولدار خودش کد هست دیگه نیازی به کد نیست

با اون وضعیت عمه ام اینا 

هیچ‌مردی نمی اومد خواستگاری تا اینکه این آقا اومد 

بعد شوهر عمه تم ماشین خرید 

پسرا الان زمین خریدن 

بیین در عرض 3سال این همه اتفاق افتاد

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم دیدم تاحالا طرف بره دعا بگیره زندگیش ولی اینجوری ندیدم

اوم 

منم همین طور 

این‌جا هم سرچ زدم چیزی نیورد 

دیگه تاپیک زدم 

سلام عزیزم نوشتین که طبق سونو دیگه pco نیستم میشه لطفاً دقیقا بیشتر توضیح بدین چه کارایی کردین؟ دارو ...

سلام عزیزم خوبی فداتشم 

اره من به سال pco بود 

چند تا پزشک عوض کردم 

یوگا انجام دادم 

با ساشه اوامایول از برند یورویتال 

ویتامین e و یتامین d3 مرتب استفاده‌  میکردم 

صبح هم b12 ویال مصرف میکردم 

دمنوش گیاهی هم کلی مصرف کردم