2777
2789

سلام دوستان من کارت سفارش دادم الکی نوشته تحویل گیرنده داده شده اما بمن ندادن پیگیری کردم اداره پست میگ اینجانیست اما زنگ ک زدم ب مبدا پیگیری کرد میگ داخل بایگانی اداره پسته چه کارکنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اكثر مواقع تو سيستمشون ميزنه تحويل داده شده. ولي دست خودشونه. 

همونجا پيگيري كن. فكر نكنم كاري به مبدا داشته باشه. 

به شماره پستچي كه كارتت دستش بوده زنگ بزن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سلام. منم اخیرا همچین اتفاقی برام افتاد. دیدم تو سامانه نوشته که تحویل گیرنده شده در حالی که چیزی دستم نرسیده بود. رفتم پست منطقه ای، گفت که برو پست مرکزی. رفتم پست مرکزی و اونجا پیگیری کردم‌. زنگ زدیم به پستچی که مسئول تحویل بسته ها بود گفت که من تحویل ندادم. خلاصه اجازه داد که خودم بین بسته ها بگردم. چند نفر دیگه هم داشتن میگشتن. بسته م رو خدا رو شکر اینجوری پیدا کردم

اكثر مواقع تو سيستمشون ميزنه تحويل داده شده. ولي دست خودشونه. همونجا پيگيري كن. فكر نكنم كاري به مبد ...

اون یه کارت واسه شوهرم اوردبهش گفتم اینوزده میگ ن دست من نیست برواداره پست رفتم اونجامیگ اصلاهمچین مرسوله ای دست مانیست

شما باید داخل پیامکهاتون کد رهگیری باشه 

اونو 

داخل سایت  پست بفرس 

اسم‌پسچی تون هست 

با تماس به اون مرکز پستی میتونی پسچی تو پیدا کنی

من حتی یه بار بستمو پستچی اشتباهی بسته مو به یکی دیکه داده بود

و اون طرف بسته منو که چند کیلو عسل بود رو خورد

من  پسچی پیدا کردم به پسچی گفتم  چرا  اشتباه تحویل دادی

الان باید خسارت بدی

اون بنده خدا هم داد

چون پسچی ها مسئول هستن .

داخل مرکز پستی دوطرف  هم  زنگ بزن

اون یه کارت واسه شوهرم اوردبهش گفتم اینوزده میگ ن دست من نیست برواداره پست رفتم اونجامیگ اصلاهمچین م ...

پوففف. متنفرم از پست. شلخته ترين و بي مسووليت ترين ادار. قربون تيپاكس بشه بخدا. 

ديگه بايد پيگيري كني عزيزم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

شما باید داخل پیامکهاتون کد رهگیری باشه اونو داخل سایت پست بفرس اسم‌پسچی تون هست با تماس به اون مرک ...

پستچی بازم برام کارت اورد هرچی میگم کارتو میزنه ب شماتحویل داده میگ ن دست من نیست رفتم اداره پست کد رهگیری دادم میگ ن اصلااداره پست نیست معلوم نیست خدالعنتشون کنه بسته روگم کردن