2777
2789
نمیخوام موضوع بحث تایپیکتو عوض کنم قبلا نظرم این نبود ولی از بس دیدم نظرم این شده من ترجیح میدم شاغل ...

صد در صد حرفت و قبول دارم ولی کسایی هستن که شاغل نیستن و ازدواج عالی کردن و زندگی عالی دارن و اصلا به شغل فکر نمیکنن

ولی دخترای شاغل مجرد همه ازدواج و کم دارن 

بستگی داره... توی کشور ما تو بعد از ۱۸ سالگی یک انسان آزاده ومستقل هستی... برای کار، تحصیل، خروج از ...

بیشتر افغانستانو توصیف کردی تا ایرانو .

ایران اتفاقا خیلیم کشور خوبیه بغیر حق حروج از کشور مابقیه چیزایی ک گفتی با خانمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت افتخار میکنم ک اینقدر عاقلانه داری پیش میری آفرین انشاالله موفق باشی گلم

ممنونم عزیزم 

ولی متاسفانه خوردم تا درکش کردم 

ولی دیگه با خودم بستم الانم دارم تلاشمو میکنم اگه بشه تا اخر ماه کافینت خودمو بزنم نزدیک دو ساله دارم یجا کار میکنم میخوام اگه بشه مستقلا یه کافینت خودم بزنم😊

پس چی خوبه تو زندگی ؟؟چکار کنیم

یه هدف مشخص کنی یه هنر یاد بگیری برای خودت کار کنی ، مخالف کار برای یکی دیگه هستم من شخصیتم قبول نمی کنه زیر دست یکی دیگه کار کنم ، در مورد ازدواج هم حوصله ی مردها رو کلا ندارم هی ناز کشیدن و محبت کردن و شکم شون رو هر روز تو سه وعده باید سیر کنی و لباس هاشون و.... من نهایت کارهای خودم انجام بدم و برای خودم آشپزی کنم یا لباس هامو اتو کنم و... ترجیح میدم هیچ وقت ازدواج نکنم واقعا از روزهای تکراری و حرف های تکراری و خونه و.وسایل تکراری خسته میشم 

صد در صد حرفت و قبول دارم ولی کسایی هستن که شاغل نیستن و ازدواج عالی کردن و زندگی عالی دارن و اصلا ب ...

درسته حرفت اما چند ددصد هستن که اینطوری ازدواج کردن و الان راصین خیلی کمه 

پس بهتر نیست گل دختر واقعیت رو ببینیم و منتظر نباشیم تا شاید یه ازدواج خوب کنیم 

ما نمیتونیم تضمزن کنیم یه ادم خوب بیاد تو زندگیمون اما میتونیم تا قبل ازدواج حداقل یه فکری کنیم و خودمو ببندیم بعد ازدواج کنیم که اگه مشکلی پیش اومد خدای نکرده مجبور به تحمل نشیم میتونیم خودموت ناجی خودمون بشیم اگه بخوایم

بیشتر افغانستانو توصیف کردی تا ایرانو .ایران اتفاقا خیلیم کشور خوبیه بغیر حق حروج از کشور مابقیه چیز ...

حق کار و تحصیل؟! پس چرا توی سند ازدواج خلافشو باید قید کرد وگرنه دستت به جایی بند نیست؟ 

بعدش هم مگه خروج از کشور کمه؟ چند وقت پیش یک خانمی برای فینال مسابقات کشوری میخواسته بره که شوهرش بخاطر لچبازی و حسادت نذاشته!

اسمش یادم نیست... ولی خبرش خیلی پیچیده بود

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

من اگه مادرم بد دهن نبود پدرم مهربون بود دم ب ساعت عنوان هیز ج نده خراب هرزه رو بهم نمیچسبوندن درک م ...

ازدواج اجباری که نه

ولیازدواج خووب عالیه

هر چقدرم خانوادت خوب باشن تو سن بالا سخته زندگی باشون

بستگی داره... توی کشور ما تو بعد از ۱۸ سالگی یک انسان آزاده ومستقل هستی... برای کار، تحصیل، خروج از ...

مجردم باشی درسته قانونن اجازه داری ولی نمیذارنت بازم جدا بشی یا بری هر جا دلت خواست

مجردم باشی درسته قانونن اجازه داری ولی نمیذارنت بازم جدا بشی یا بری هر جا دلت خواست

پول داشته باشی و درس خونده باشی میزارن... مگه اینکه خیلیییی خشک و متعصب باشن

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

خیلی بیخود کرد هم باید شریک باشه تو کارا مگه نوکر گرفته

من مجردم ، ولی مردی ندیدم که بخواد تو کارهای خونه کمک کنه به زنش ، زن یعنی مثل خدمتکار هی باید هر روز بپزه بساب بشور سه وعده ، حقیقت زندگی تو این دنیا از ازدواج همین ، مجردی اونم برای دخترا عالیه 

شاغل که باشی زیر منت هیچ کس نیستی و مستقلی اما وقتی ازدواج کنی اگه خانوادت حمایتت نکنن شوهرت آدم درستی نبپد بعد میخوای چیکار کنی؟اما اگه شاغل باشی اگه هیچ کسم نداشته باشی خودتو داری به نظرم در درجه اول شاغل شدن بعد ازدواج با آدم درست

پول داشته باشی و درس خونده باشی میزارن... مگه اینکه خیلیییی خشک و متعصب باشن

من هم شاغلم هم تحصیل کرده ولی پدر مادرم فکر میکنن بچه ایی که ولشون کنه نامرد و بی معرفته