2777
2789

یاد یه تاپیک قدیمی نر افتادم دقیقا با همین موضوع

حتی عکس نوزادشم گذاشت

واقعا ترسناک نگاه میکرد🤣من بودم میداشتمش کنار شوهرم و خودم میرفتم بیرون اتاق میخوابیدم😅

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد من ۴۰ روزش ک بودهمون موقع ج.ن.گ نصف شب چشماش و تا ته باز کرده بود زل زل نگاه می‌کرد من ترسیدم رفتم زیر پتو😆😆😆😆

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

یاد یه تاپیک قدیمی نر افتادم دقیقا با همین موضوعحتی عکس نوزادشم گذاشتواقعا ترسناک نگاه میکرد🤣من بود ...

منم میدم شوهرم اینجور مواقع.میگم چشم باز منظورم خیییلی باز. یعنی کم مونده چشماش دور از جونش بیفته بیرون😐

یادش بخیر  بله زیر یک دیقه بعضی وقتا زل میزد و کنجکاو بود دلم بچه خواست 

انشاالله این حس خوب نصیب تک تک اونایی که در آرزوین

خدای عزیزم قربون بزرگی و حکمتت بشم اگر ممکنه صلاحشون رو در چشیدن طعم فرزند در صحت و سلامتی و صالح بودن قرار بدین  الهی آمین🥹🥹

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

منم میدم شوهرم اینجور مواقع.میگم چشم باز منظورم خیییلی باز. یعنی کم مونده چشماش دور از جونش بیفته بی ...

ای خداااا😍

این بحاطر اینه که تازه داره از چشماش استفاده میکنه

هنوز تعادل نداره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه داری خیلی سخته یه وقتی میخواستی بچه رو ببری چکاپ ازاین حرکتش فیلم بگیرخدای نکرده تشنج نباشه تشنج بچه ها خیلی سخت تشخیص داده میشه هرزمان شک داشتید کافیه یه فیلم درون حالت ازش بگیری 

جوووووووجهههههههههه😍😍😍😍😍😍💕💕💕💕خدا نگاهش و حفظ کنه براااات

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

یاد یه تاپیک قدیمی نر افتادم دقیقا با همین موضوعحتی عکس نوزادشم گذاشتواقعا ترسناک نگاه میکرد🤣من بود ...

آخ کاش منم میدیدم😍😍

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚