2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم همینو میگم اگ میبینی چیزی برات نیازه انجامش بده حال خوب مهم تره از پول

من باید روحیه م رو بخاطر بچه هام حفظ کنم. دخترم وقتی به خودم میرسم خیلی خوشحال میشه. ممنون از نظراتت حتما انجام میدم

من باید روحیه م رو بخاطر بچه هام حفظ کنم. دخترم وقتی به خودم میرسم خیلی خوشحال میشه. ممنون از نظراتت ...

اصلا حال خودت عوض میشه 🤩

اگ شاغل نیستی مثلا برو میکاپ 

انقدر کیف داره 

میکاپ که به سبک بیست سال پیش بلدم😄یه ضذآفتاب و رژ و ریمل. ناخنم تا حالا نکاشتم.

واسه تغییر کردن میکاپ خیلی حس خوب میده 

راحت هم پاک میشه اگر خوشت نیومد 

میکاپ از تو یوتیوب یاد بگیر 

چند تا پالت سایه و کانتور و رژ جدید بگیر 

ب نظر من قوی ترین زنا دقیقا کسایی هستن ک این اتفاق براشون افتاده و بچه هم دارن ما ب شما خانوما واقعا ...

نه عزیزم جای افتخار نداره. وظیفه مه. هم پدرم هم مادر. بچه هام اصلا بی پدری رو حس نکردن

کاشت خوبه ولی نه اینکه خیلی پرپشت درست کنی

فیبروز و میکرو و این چیزا بعد چندسال پخش رنگ داره و قشنگ نیس 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه عزیزم جای افتخار نداره. وظیفه مه. هم پدرم هم مادر. بچه هام اصلا بی پدری رو حس نکردن

اتفاقا ب خودت افتخار کن ک تو این شرایط و تنهایی داری درست زندگی میکنی عزیزم 

وظیفه هست ولی هزاران نفر این کارو انجام نمیدن 

آفرین ب تو 

امیدوارممم ی زندگی خیلییی خوب در انتظارت باشه