2777
2789
عنوان

بچتون حاضرید پیش مادرشوهر بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 43 پست
چه قشنگ فکر نمی‌کردم انقد رابطه خوب وجود داشته باشهامیدوار شدم

نمیگم هیچوقت متلک نگفته گفته اما منم خیلی حساسیت نشون ندادم شاید اون موقع اعصابش خورد بوده اما با مادرم هیچ فرقی نداره خیلی برام عزیزه خیلی کارا برام کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه؟

حدود 60. ولی شکر خدا خیلی سرحال و با حوصله اس. 

البته پدر شوهرم هم خیلی نوه ها را دوست  داره و تا حدودی کمک حال مادرشوهرمه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

چرا نه؟

یه سری اخلاق بد دارن رو بچه تاثیر میذاره 

کلا بعد اینکه بچم خوب و بد حالسش شد ارتباطمو باهاشون کم کردم 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

میشه علتش رو هم بگید گل

چون نیاز به استراحت دارند

نیاز به آرامش دارند

قبول مسئولیت یه بچه کوچیک بهشون استرس میده

شاید تو روی آدم بگن اشکالی نداره بچه پیشمون باشه ولی واقعا تو دلشون راضی نیستند.

زیاد دیدم مادر بزرگ های  که گلگی میکنند وخسته هستند ازمسئولیت نگهداری نوه هاشون.

بچه رو مهد بفرستیم بهتره تا مادرامون رو به دردسر بندازیم