2777
2789
عنوان

امروزتون چطوری گذشت کار مفیدی انجام دادید فردا چی کلا چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست
دائم درحال آشپزی بودم عصر هم یه ساعتی خوابیدم

شما مشخصه که ازدواج کردید

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

من همه کارهای روزمره ام مفید هست چون وقت و انرژی میذارمحتی خوابم هم مفید هست چون برای سلامتی و رفع ...

خیلیم عالی اینطور آدمای با انگیزه و هدفمند و دوست دارم

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره صد درصد..رشته تاپ نمیخوام ولی علاقم مهمه برام...مرسی عزیزم

تجربی هستی

خیلیم عالی اینطور آدمای با انگیزه و هدفمند و دوست دارم

لطف دارید عزیزدلم ♥️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تنگی نفس و حمله پانیک😥

اوه🥲 ارتباطتو با ادمایی که مسبب این حالت هستن محدود کن

بله

منم تجربی بودم از همین اول سال درسای مدرسه رو بخون که نهایی رو خوب بدی واقعا برد میکنی

آره دلم میخواد با شرط معدل برم دانشگاه

با شرط معدل البته بگم اونقدر رشته های خفنی نمیتونی بری در حد همون بیولوژی و تکنوژی و زیست و ژنتیک و اینجور چیزا که بیشتر حالت تحقیقی هستن و کارورزی خاصی تو بیمارستان نداره

خریدمیوه واسه خونه و سرزدن به مامانم کاردیگه ای نکردم

بهترین کار همون دل شاد کردن مادره

اره خیلی مدتی خیلی خودمو زندگیمو اولویت قرار داپم. ورزش کردم ب دخترم رسیدگی کردم رفتیم ب مادرشوهرم س ...

همین روال و پیش ببرید😂👌🏻