2777
2789
عنوان

هر لحظه ی زندگیم به اندازه یک سال طول میکشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری نرم سر کار تو این اوضاع مگه میشه رسوند خرج ۴ تا بچه رو

آره عزیزم میشه از جایی که فکرشو هم نمیکنی من دومی ناخواسته بود الان عزیز خونس

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

همه دردام یه طرررف 

اینکه استرس بچه ها که سالم باشن یه طرف 

خدایا مگه من بنده بدی بودم برات؟؟؟؟؟

بخدا بخدا همیشه سعی ام این بود که به احدی بدی نکنم 

الان تو این درد سر افتادم 

خدایا چرا؟

برام دعاااا کنید کن تو زندگی هیییچ وقت شانس نیاوردم میترسم بچه ها سالم نباشن دارم از استرس میمیرم

اگر بخدا توکل کنی و بدونی حکمتش بوده ..‌. راحت تر ادامه میدی .. نگران نباش 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
ما اصلا تو خانواده دو قلو نداریم الان من دوقلو باردارم خودشم تو یه ساک با یه جفت خطرناک ترین نوع بار ...

چه قشنگ😂🥺🥺🥺❤️❤️ 

ایشالا به حق امام حسین خدا کمکت کنه سالم بیان بغلت و از پس همه چی هم بر بیای 

شک نکن که خدا واقعا بغلت کرده با دوقلوهات🥺😍😘❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

همه دردام یه طرررف اینکه استرس بچه ها که سالم باشن یه طرف خدایا مگه من بنده بدی بودم برات؟؟؟؟؟بخدا ب ...

ناشکری نکن خدا ب همه اینجوری نمیده حکمتی هست....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

اولا تبریک میگم بهت به سلامتی ان شاءالله

به خدا توکل کن باهاش حرف بزن.بگو خدایا منو تو این امتحان سربلند کن.راهم رو هموار کن.بعد به حضرت زهرا متوسل شو.من‌ خودم شخصا معجزه دیدم از ایشون تو شرایط خیلی سخت

ببین همه ما یه روزی اینقدر شرایط سخت داشتیم که میگفتیم چجوری میگذره؟؟؟ولی گذشت

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
چه لیاقتی ؟من اگه لیاقت داشتم مواظب بودم این بلا سرم نیاد لیاقت داشتم همین دوتا رو خوب و عالی بزرگ م ...

الان ب نظرت برای این حرفا دیر نیست ؟

خوب باید بیشتر مواظبت میکردی عزیزم 

حالام ک شدی دیگه سعی کن کنار بیای باهاش 

تو رو خدا دعام کنید دااارم میمیرم قلبم درد میکنه همش خوابم مییاد احساس سنگینی میکنم تهوع شدییییید دا ...

اره عزیزم مرخصی بگیر 

به بچه هات برس

به این فکر کن انشا خدا لچه های سالم بده پا قدمون خوبه برات از همه مهمتر از گناه پاک پاک میشی

فکر کن یک نفر دوتا بچه کوچک داره سر کار میره حامله نباشه مریضیش خطرناکه داره و داره درد میکشه و حالت تهوع داره

خرجشون به کنااااار 

خودم نمی‌خورم نمیپوشم اصلا زندگی نمیکنم 😭😭😭😭 

اینا رو بزرگ میکنم 

ولی آخه توان جسمی رو نداااارم 

یه عالمه برنامه داشتم برای آینده 

همشون بر باد رفتن 

بااازم اشکالی نداره 

فقط خداااایا من تحمل ندارم بچه هااا خدای نکرده زبونم لال مریض یا ضعیف باشن 

خدااایا منو میبینی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟