2777
2789
عنوان

بچها من قیافم خوبه ولی تو دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 17 پست

باید بهانه ای باشه برای بقیه تا بتونن باهات ارتباط بگیرن.

این بهانه میتونه درسی باشه یا سر صحبت رو تو موضوعای مختلف باز کن

البته الان دوساله دانشگاهی دیگه کم کم ادما باهم اشنا شدن یکم سخته بخوای به جمعشون اضافه بشی

کسی نیست مثل خودت تنها باشه؟

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

حس بدی میگیرم برم سمت کسی احساس میکنم اضافه ام آخه نمی‌دونم ترجیح میدم تنها باشم ولی تنها بودنه هم ر ...

کاملا میدونم چی میگی با گوشت و خونم حسش می کنم ولی باید یه طوری باهاش کنار بیای یا غرورتو بذاری کنار یا تنهایی که خیلی سخت و غیر قابل تحمل هست،رو تحمل کنی راه اول باعث آرامش بیشتری بشه شاید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان